Cardul anual de asistenta rutiera in Romania - Bronze RO


Cardul de asistenta rutiera 9695 Bronze RO
card asistenta rutiera romania 9695

Cardul Bronze RO îți permite să te urci la volan fără stres și să pleci liniștit cu mașina în vacanță oriunde în Romania.

Cardul Bronze este cardul de asistenta rutiera cel mai popular printre membrii nostri care prefera siguranta si confortul masinii proprii oriunde in Romania. Iti va placea acest card daca circuli mult in oras si vrei ca lucrurile sa fie simple, sigure si clare.

Valabilitatea cardului Bronze este de 12 luni de la activare. In tot acest rastimp, clubul 9695 iti va fi alaturi atunci cand te afli intr-o situatie rutiera de urgenta sau ai nevoie de informare si ajutor. De asemenea, serviciul de dispecerat iti este non stop la dispozitie.
Descarca conditii contactuale
Pret card (dacă mașina are vechime de pana la 10 ani). 130 RON
Pret card (dacă mașina are vechime între 11 – 15 ani). 169 RON
Valabilitate card 1 AN
Acoperirea teritoriala RO
Beneficii de baza
Start (baterie)
9695 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc.Fara limita de interventii.
Tractare - in caz de defectiune tehnica
9695 va organiza si asigura - până la cel mai apropiat service auto autorizat sau in orasul de resedinta, in cazul in care evenimentul rutier a avut loc in Romania, sau tractarea autoturismului imobilizat, apartinand Abonatului, in limita de 100 km (dus-intors)stabilita pe tipul de Abonament (Card Bronze RO 9695), daca autoturismul nu a putut fi repus in functiune la locul evenimentului rutier. 100 km dus-intors
Recuperare - in caz de accident
9695 organizeaza si asigura recuperarea autoturismului accidentat si imobilizat de pe carosabil sau din afara carosabilului in limita maxima de 1.000 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. In acest caz serviciul de tractare se asigura conform procedurii descrise la Beneficiul „TRACTARE”.
Pana de Carburant
In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, benzina sau motorina, 9695 va tracta autoturismul pana la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Interventia din service nu este suportata de catre 9695. Numar de evenimente nelimitat"
Pana de cauciuc
9695 va organiza si asigura serviciul de reparare a pneului avariat in masura in care este posibilaoperatiunea mentionata, sau înlocuirea acestuia în caz de pană in situatia in care autoturismul este dotat cu pneu de rezerva. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Fara limita de interventii.
Deblocare chei/cartela/sistem de inchidere
In situația în care cheia sau cartela de pornire ramâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, 9695 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire.Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Fara limita de interventii."
Parcare securizata
In cazul în care timpul de reparație al autoturismului imobilizat depășește 8 ore sau autoturismul trebuie să fie parcat in siguranta în așteptarea repatrierii in Romania, 9695 va organiza serviciul mentionat si va acoperi taxele de parcare pentru o perioadă de maxim 3 zile, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Fara limita de interventii"
Beneficii suplimentare
Transport
9695 va organiza si asigura transportul şoferului şi al pasagerilor până la destinaţia iniţială sau până in localitatea de domiciliu/resedinta a acestora. Transportul se va face cu trenul (la clasa I) sau, pentru distanţe mai mari de 1.000 km, cu avionul (la clasa economic), in limita maxima de 500 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Cazare
9695 va organiza şi acoperi cheltuielile efectuate pentru cazarea şoferului şi a pasagerilor autoturismului, dar nu mai mult de 3 nopţi, in limita maxima de 70 EUR echivalent in RON in Romania, respectiv 100 EUR echivalent in RON in Europa, cu TVA, tarif per noapte, si per interventie. Costurile cu micul dejun, daca nu sunt incluse in pretul cazarii, sau alte cheltuieli hoteliere, nu sunt acoperite. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Taxi
In situatia imobilizarii autoturismului, Abonatul si ceilalti pasageri beneficiaza de transport în regim de taxi inapoi in orasul de resedinta, la hotel pentru cazare, la sediul furnizorului de rent-a-car, la service auto autorizat pentru reparatia autoturismului, sau in cazul alegerii unui alt mijloc de transport pentru continuarea calatoriei, in limita maxima de 50 EURsau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Autoturism de inlocuire
9695 va organiza inchirierea un autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in Romania si Europa, per interventie, pentru o perioada de maxim 3 zile de inchiriere. Abonatul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. 9695 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Abonatul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Beneficii in afara Romaniei
Repatrierea autoturismului
9695 organizeaza si asigura repatrierea autoturismului in Romania la un service auto autorizat, din sau in apropierea localitatii de resedinta a Abonatului, in limita maxima de 1.500 EUR echivalent in RON, cu TVA, per interventie, în situația în care evenimentul rutier acoperit s-a produs în afara României, iar service-ului auto autorizat la care autoturismul a fost tractat pentru reparatie, inclusiv in caz de accident, confirma in scris ca acesta este imposibil de reparat într-un termen de maxim 10 zile lucratoare de la sosirea in service. 9695, in urma unui accident rutier, nu va repatria autoturismul in situatia in care acesta este evaluat drept dauna totala - respectiv valoarea ramasa de recuperat din valoarea autoturismului accidentat este mai mica decat costul total al repatrierii - de catre service-ul auto autorizat la care acesta a fost tractat in vederea reparatiei. "
Traducere - organizare serviciu
În cazul evenimentelor rutiere acoperite petrecute în afara României care implică poliția, serviciul de ambulantă si/sau alte autoritati, si în care se impune traducerea într-o limbă straina, 9695 va organiza un serviciu de traducere prin telefon. Traducerea va fi furnizată in cel mai scurt timpde la solicitare pentru limbile: germană, engleză, maghiară, română, bulgară, slovenă, croată și sârbă. Pentru toate celelalte limbi de circulatie europeana, 9695 trebuie să organizeze contractarea unui interpret extern și va suporta toate cheltuielile aferente.
Beneficii de consultanta si informare
Alerte & Informare
9695 va informa abonatul despre data expirarii pentru: ITP, RCA, CASCO si Rovigneta.
Consultanta inmatriculare auto
Consultanta la unui autovehicul.
Consultanta dosar de dauna auto (RCA&CASCO)
Consultanta la deschiderea unui dosar de dauna auto - RCA si CASCO.

Powered by VISMARK