Cardul GOLD


Cardul de asistenta rutiera 9695 GOLD
card asistenta rutiera romania 9695

Cardul GOLD îți permite să te urci la volan fără stres și să pleci liniștit cu mașina în vacanță oriunde în Europa.

Cardul Gold este cardul de asistenta rutiera creat pentru cei ce inteleg ca siguranta nu trebuie sa excluda confortul si viceversa. Iti va placea acest card daca circuli atat in tara cat si in Europa si vrei intotdeauna tot ce este mai bun pentru tine si cei dragi tie.

In calitate de membru Gold, ai acces la absolut toate serviciile pe care clubul 9695 le pune la dispozitie celor mai pretentiosi membri ai sai. In tot acest rastimp, clubul 9695 iti va fi alaturi atunci cand te afli intr-o situatie rutiera de urgenta sau ai nevoie de informare si ajutor. De asemenea, serviciul de dispecerat iti este non stop la dispozitie.

Descarca conditii contactuale
Pret card (dacă mașina are vechime de pana la 10 ani). 300 RON
Pret card (dacă mașina are vechime între 11 – 15 ani). 390 RON
Valabilitate card 1 AN
Acoperirea teritoriala RO + Europa
Beneficii de baza
Start (baterie)
9695 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc.Fara limita de interventii.
Tractare - in caz de defectiune tehnica
9695 va organiza si asigura - până la cel mai apropiat service auto autorizat sau in orasul de resedinta, in cazul in care evenimentul rutier a avut loc in Romania, sau tractarea autoturismului imobilizat, apartinand Abonatului, in limita de 300 km (dus-intors)stabilita pe tipul de Abonament (Card Gold 9695), daca autoturismul nu a putut fi repus in functiune la locul evenimentului rutier. 300 km dus-intors
Recuperare - in caz de accident
9695 organizeaza si asigura recuperarea autoturismului accidentat si imobilizat de pe carosabil sau din afara carosabilului in limita maxima de 1.000 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. In acest caz serviciul de tractare se asigura conform procedurii descrise la Beneficiul „TRACTARE”.
Pana de Carburant
In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, benzina sau motorina, 9695 va tracta autoturismul pana la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Interventia din service nu este suportata de catre 9695. Numar de evenimente nelimitat"
Pana de cauciuc
9695 va organiza si asigura serviciul de reparare a pneului avariat in masura in care este posibilaoperatiunea mentionata, sau înlocuirea acestuia în caz de pană in situatia in care autoturismul este dotat cu pneu de rezerva. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Fara limita de interventii.
Deblocare chei/cartela/sistem de inchidere
In situația în care cheia sau cartela de pornire ramâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, 9695 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire.Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autovehicul nu se poate remedia pe loc. Fara limita de interventii."
Parcare securizata
In cazul în care timpul de reparație al autoturismului imobilizat depășește 8 ore sau autoturismul trebuie să fie parcat in siguranta în așteptarea repatrierii in Romania, 9695 va organiza serviciul mentionat si va acoperi taxele de parcare pentru o perioadă de maxim 3 zile, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Fara limita de interventii"
Beneficii suplimentare
Transport
9695 va organiza si asigura transportul şoferului şi al pasagerilor până la destinaţia iniţială sau până in localitatea de domiciliu/resedinta a acestora. Transportul se va face cu trenul (la clasa I) sau, pentru distanţe mai mari de 1.000 km, cu avionul (la clasa economic), in limita maxima de 500 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Cazare
Pe perioada reparatiei vehiculului ca urmare a unui eveniment acoperit, 9695 va organiza si va acoperi cheltuielile efectuate pentru cazarea soferului si pasagerilor din autovehicul la un hotel de 3 stele, dar nu mai mult de 3 nopti. Costurile acoperite pentru acest serviciu nu pot depasi 70 Eur / noapte pe teritoriul Romaniei si 100 Eur / noapte in afara Romaniei . Costurile cu micul dejun sau alte consumatii nu sunt incluse. 300 RON/noapte/persoana - maxim 3 nopti"
Taxi
In situatia imobilizarii autoturismului, Abonatul si ceilalti pasageri beneficiaza de transport în regim de taxi inapoi in orasul de resedinta, la hotel pentru cazare, la sediul furnizorului de rent-a-car, la service auto autorizat pentru reparatia autoturismului, sau in cazul alegerii unui alt mijloc de transport pentru continuarea calatoriei, in limita maxima de 50 EURsau echivalent in RON, cu TVA, per interventie. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Autoturism de inlocuire
9695 va organiza inchirierea un autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in Romania si Europa, per interventie, pentru o perioada de maxim 3 zile de inchiriere. Abonatul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. 9695 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Abonatul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere. Abonatul va achita costurile aferenta acestor servicii din fondurile proprii (respectiv va rezerva, dupa caz), cu acordul prealabil al 9695, si ulterior va trimite catre 9695 documentele justificative ale serviciilor suplimetare de catre a beneficat, in original, impreuna cu datele bancare in vederea rambusarii costului platit, in limita de raspundere aferenta beneficiului respectiv. Contravaloarea limitei de raspundere aferenta beneficiului utilizat platita in valuta de catre Abonat se va efectua la cursul de schimb valutar din ziua platii."
Beneficii in afara Romaniei
Repatrierea autoturismului
9695 organizeaza si asigura repatrierea autoturismului in Romania la un service auto autorizat, din sau in apropierea localitatii de resedinta a Abonatului, in limita maxima de 1.500 EUR echivalent in RON, cu TVA, per interventie, în situația în care evenimentul rutier acoperit s-a produs în afara României, iar service-ului auto autorizat la care autoturismul a fost tractat pentru reparatie, inclusiv in caz de accident, confirma in scris ca acesta este imposibil de reparat într-un termen de maxim 10 zile lucratoare de la sosirea in service. 9695, in urma unui accident rutier, nu va repatria autoturismul in situatia in care acesta este evaluat drept dauna totala - respectiv valoarea ramasa de recuperat din valoarea autoturismului accidentat este mai mica decat costul total al repatrierii - de catre service-ul auto autorizat la care acesta a fost tractat in vederea reparatiei. "
Traducere - organizare serviciu
În cazul evenimentelor rutiere acoperite petrecute în afara României care implică poliția, serviciul de ambulantă si/sau alte autoritati, si în care se impune traducerea într-o limbă straina, 9695 va organiza un serviciu de traducere prin telefon. Traducerea va fi furnizată in cel mai scurt timpde la solicitare pentru limbile: germană, engleză, maghiară, română, bulgară, slovenă, croată și sârbă. Pentru toate celelalte limbi de circulatie europeana, 9695 trebuie să organizeze contractarea unui interpret extern și va suporta toate cheltuielile aferente.
Beneficii de consultanta si informare
Alerte & Informare
9695 va informa abonatul despre data expirarii pentru: ITP, RCA, CASCO si Rovigneta.
Consultanta inmatriculare auto
Consultanta la unui autovehicul.
Consultanta dosar de dauna auto (RCA&CASCO)
Consultanta la deschiderea unui dosar de dauna auto - RCA si CASCO.

Powered by VISMARK