Kártya összehasonlítás 9695
Vakációs kártya Éves kártya
9695 Közúti Segélyszolgálat éves kártya STANDARD EXTRA PREMIUM BRONZE SILVER GOLD
érvényes 10 éves gépjárművekre is 50 RON 70 RON 90 RON 150 RON 250 RON 350 RON
érvényes 11-15 éves gépjárművekre is 65 RON 91 RON 117 RON 195 RON 325 RON 455 RON
A kártya érvényessége 15 ZILE 15 ZILE 15 ZILE 1 AN 1 AN 1 AN
Földrajzi lefedettség RO RO + Europa RO + Europa RO RO + Europa RO + Europa
Alapszolgáltatások
"START" szolgáltatás
Megpróbáljuk a gépjárművet működésbe hozni, ha annak a közutakon műszaki problémája merül fel. Ezt a szolgáltatást az autómentő jármű felszereltsége szerinti műszaki lehetőségektől függően tudjuk nyújtani, továbbá a meghibásodás természetéből kifolyólag megkövetelt korlátok között és az autómentő csapatnak a gépjármű meghibásodási helyére való kiszállási költségét fedezi. A cserealkatrészek költségét is fedezik, de legfeljebb 100 lej erejéig. A szolgáltatást “vontatásnak” tekintik, ha a gépjárműben keletkezett meghibásodást nem lehet helyben kijavítani.
"MŰSZAKI MEGHIBÁSODÁS" szolgáltatás
A közutakon bekövetkezett események esetén biztosított a gépjármű elszállítása, ha az egy fedezett káresemény következtében vált mozgásképtelenné. A vontatás a káresemény bekövetkezési helyéhez legközelebb található autójavító műhelyig történik.r; 100 km dus-intors 200 km dus-intors 300 km dus-intors 100 km dus-intors 200 km dus-intors 300 km dus-intors
"VONTATÁS - KÖZÚTI ESEMÉNY
In caz de accident rutier, pe carosabil sau in afara carosabilului, dupa finalizarea procedurilor aplicabile in caz de accident de catre organele de politie/asistenta medicala aplicabile in tara in care a avut loc accidentul, serviciul de recuperare organizat si asigurat de catre 9695 se refera la urmatoarele operatiuni: - recuperarea autoturismul din afara carosabilului pe carosabil; - repozitionarea autoturismul pe carosabil in pozitia in care poate fi tractat; - degajarea locului accidentului de eventualele parti ale autoturismului desprinse in urma accidentului (acolo unde legislatia permite); - alte operatiuni necesare specifice astfel incat autoturismul sa poate fi urcat pe platforma de tractare. In situatia in care autoturismul accidentat este avariat grav si imobilizat si necesita operatiunile mai sus mentionate, 9695 va apela la platforme speciale de interventie, cu macara de ridicare si recuperare a autoturismului in limita a 500 EUR echivalent in RON, cu TVA, per dosar de asistenta rutiera deschis, astfel cum este prevazut la art.4.2. conform tipului de card achizitionat. .
ÜZEMANYAGHIÁNY
Abban az esetben, ha a szerződés tárgyát képező gépjármű üzemanyaghiány miatt válik mozgásképtelenné, azt elvontatják a legközelebbi üzemanyagszolgáltatóig. " Nr. a korlátlan eseményekről"
GUMIDEFFEKT
Gumiabroncs csere szolgáltatás gumidefekt esetén. Abban az esetben, ha a gépjármű nem rendelkezik pótgumiabronccsal vagy a gumidefektet nem lehet helyben kijavítani, a gépjárművet elvontatják a legközelebbi műhelybe, ahol az ügyfél költségére megoldható az illető probléma.
KIOLDÁS
Abban az esetben, ha az indítókulcs zárva marad a gépjármű utasterében vagy abban az esetben, ha a gépjármű zárrendszere lezáródik, a 9695 megszervezi, hogy a helyszínen megoldja a problémát egy a gépjárművek kizárolásában szakértő csapat. A szolgáltatást „vontatásnak” tekintik, ha a gépjárművet nem lehetséges kizárolni a helyszínen. " Nr. a korlátlan eseményekről"
PARKOLÁS
Abban az esetben, ha a gépjármű javítási ideje meghaladja a 8 órát vagy a gépjárművet a vontatásra való várakozásra tárolni kell, a 9695 fedezi a parkolási díjakat, legfeljebb 3 napos időszakra, 250 lej/esemény erejéig."
Választható kiegészítő szolgáltatások
SZÁLLÍTÁS
Abban az esetben, ha a fedezett káresemény az ügyfél lakóhelyétől több mint 50 km távolságra történik, a 9695 megszervezi a gépjárművezető és az utasok elszállítását az eredeti célponthoz vagy a lakóhelyük szerinti városba. A szállítás vonattal történik (I. osztályon) vagy több mint 1.000 km távolság esetén repülővel (turistaosztályon)."
SZÁLLÁS
9695 va organiza si/sau deconta cheltuielile efectuate pentru cazarea şoferului şi a pasagerilor autoturismului la standardul de confort 3 stele, dar nu mai mult de 3 nopţi per eveniment rutier acoperit, in limita maxima de 70 EUR echivalent in RON in Romania, respectiv 100 EUR echivalent in RON in Europa, cu TVA, tarif per noapte. Costurile cu micul dejun, daca nu sunt incluse in pretul cazarii, sau alte cheltuieli hoteliere, nu sunt acoperite. In cazul in care, din motive bine intemeiate, in zona locului in care a survenit evenimentul rutier acoperit, nu poate fi organizata cazarea la standardul de confort hotel 3 stele, 9695 va organiza cazarea la standardul imediat inferior, in aceeasi limita maxima per eveniment rutier acoperit."
Taxi
Abban az esetben, ha a fedezett káresemény az ügyfél lakóhelyétől több mint 50 km távolságra történik, a 9695 fedezi a károsult gépjármű utasainak taxi rendszerben való elszállítását. A rendezvény egyik rendezvénye, a Holder lakóhelyére való visszatérés, szállodai szállás, autóbérlés, autójavítás vagy szállítóeszköz választása az utazás folytatásához, az 50 eurós vagy azzal egyenértékű felső határ RON, ÁFA, fedett úthálózat esetén."
AUTÓCSERE
9695 va organiza si/sau deconta inchirierea unui autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in Romania si Europa, per eveniment rutier acoperit, pentru o perioada de maxim 3 zile de inchiriere. In situatia in care in regim de rent-a-car, pe plan local, nu este disponibil un autoturism care sa intruneasca toate conditiile enumerate mai sus, se va opta pentru un autoturism dintr-o clasa imediat inferioara celei detinute de Titular. Titularul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. 9695 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Titularul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere. "
Kizárólag a Románia területén kívül bekövetkezett események esetén nyújtott szolgáltatások
GÉPJÁRMŰJAVÍTÁS
9695 organizeaza si/sau deconteaza repatrierea autoturismului in Romania, in localitatea de resedinta/domiciliu a Titularului sau un service auto din localitatea de resedinta/domiciliu al Titularului, in limita maxima de 1500 EUR echivalent in RON, TVA inclus, per eveniment rutier acoperit, pe distanta dus-intors, Abban az esetben, ha a fedezett káresemény Románia területén kívül következett be, és ha bebizonyosodik az, hogy a gépjármű javítását legfeljebb 10 naptári napos határidőn belül lehetetlen a helyszínen elvégezni, a 9695 megszervezi a gépjármű átszállítását Romániába egy az Ügyfél által megjelölt javítóműhelybeincepand cu data emiterii devizului, fiind excluse zilele referitoare la termenul de livrare a pieselor de schimb si durata de preluare a autoturismului in service-ul auto in vederea efectuarii reparatiei. 9695 nu va repatria autoturismul in urma unui accident sau defectiuni tehnice, daca valoare de recuperat a autoturimului este mai mica decat costul total al repatrierii, conform devizului tehnic emis de catre service-ul auto la care acesta a fost tractat de catre 9695 in vederea reparatiei, coroborat cu valoare pe piata a autoturismului tinand cont de vechimea masinii, numarul de kilometri inregistrati si costul total al reparatiei "
Tanácsadási szolgáltatás és tájékoztatás
RIASZTÁS / TÁJÉKOZTATÁS
A 9695 tájékoztatja az ügyfelet a gépjármű műszaki vizsgálata, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása és CASCO biztosítása és az útdíj matrica lejárati idejéről.
Rendelés Rendelés Rendelés Rendelés Rendelés Rendelés