logo
Reduceri exclusive - calatorii
Agentia de Turism Kusadasi – DISCOUNT de pana la 30 euro/pers/sejur

Pentru membrii Clubului 9695, agentia de turism Kusadasi a conceput o oferta exclusiva, astfel aceasta ofera urmatoarele reduceri:

 - 30 euro / pers / sejur la pachetele turistice cu charter (avion sau autocar) pentru minim
7 nopti *

– 3 euro euro / pers / noapte la pachetele turistice individuale pentru minim 7 nopti *

*reducerile pentru membrii 9695  nu se cumuleaza cu alte campanii

*reducerile si beneficiile se acorda doar in urma prezentarii cardului de membru 9695


Cu un personal de acum experimentat, specializat in oferirea de consultanta si servicii turistice profesionale, se poate mandri ca a devenit unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Romania.

Principala activitate se axeaza pe operarea curselor charter cu avionul pe multiple destinatii, oferind turistilor proprii vacante de neuitat la preturi competitive, pentru a face din calatorii o experienta placuta.

Prin departamentele specializate, ofera servicii complete si se afla in permanenta la dispozitia dumneavoastra avand ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii vacantei perfecte.

In acest an, cursele proprii charter cu avionul vor decola de pe aeroporturile: Bucuresti (Otopeni), Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara catre destinatii precum Turcia (Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris), Grecia (Creta, Corfu si Rodos).

Oferta de City Break este foarte  variata si poate satisface cele mai extravagante cerinte.

Oferta este imbogatita de curse charter cu autocarul catre Kusadasi din Bucuresti si din Cluj, Bulgaria - litoral sau Grecia – litoral (Thassos, Halkidiki etc.)

Din 2010 a fondat si compania aeriana AIR BUCHAREST prin care opereaza toate cursele charter ale agentiei Kusadasi, tocmai in ideea de a fi competitivi si flexibili pe piata turismului.

           Numarati-va printre turistii fideli ai agentiei Kusadasi si nu veti regreta!

In speranta ca si in anul acesta vor reusi sa va ofere cele mai bune oferte turistice, va asteapta la punctele de lucru din toata tara: Contact Kusadasi