Acasa   /   Reduceri Exclusive

Reduceri Exclusive 9695

Deții un card anual? Ai urmatoarele reduceri exclusive

Despre Reduceri Exclusive

Membrii 9695 au un statut privilegiat, atunci cand vine vorba de reducerile pe care le pot obtine prin simpla prezentare a cardului, la achizitia de produse sau servicii furnizate de partenerii 9695 . Partener 9695 poate fi orice entitate juridica ce are incheiat cu 9695 un contract de colaborare in vederea acordarii de beneficii membrilor clubului 9695 , pentru produsele comercializate sau serviciile furnizate.AUTO

E-PNEU - pana la 5% reducere

In baza seriei de card anual 9695 E-PNEU ofera discount de 5% la achizitionarea oricarei anvelope!

AUTO

NURVIL - pana la 10% reducere

NURVIL ofera pentru membrii clubului 9695 discount de 10% la valoarea totala a lucrarilor efectuate in oricare din Service-urile Nurvil Rm.Valcea si Tg.Jiu!

AUTO

PackStore ofera discount la acumulatori si baterii de pana la 10%

PackStore ofera membrilor Clubului 9695 un discount la baterii si acumulatori de pana la 10%. Marcile importate si distribuite de PackStore sunt Moll si Varta.

AUTO

Autoboca Rent a Car – discount de pana la 15%

Autoboca Rent a Car reprezintă un partener de încredere pentru cei care doresc să ajungă mereu la destinaţie. Statutul de membru in Clubul 9695 aduce din partea Autoboca Rent a Car posesorilor de card anual 9695 de asistenta rutiera o reducere de pana la 15% la inchirierea de autoturisme.

AUTO

TIM TUNING ofera discount de pana la 10%

Tim Tuning in cadrul Clubului 9695, ofera membrilor un discount de pana la 10% la achizitia de: jante si accesorii, anvelope, suspensii sport, evacuari sport, filtre aer, tuning si alte accesorii auto. Tim Tuning este importator direct al unor branduri de renume si ofera clientilor sai calitate foarte buna la pretul corect.

CĂLĂTORII

MaximTravel - pana la 5% reducere

Maxim Travel ofera pentru membrii clubului 9695, reduceri de 5% la pachete de vacanta, bilete, cazari.

CĂLĂTORII

ROYAL AIRWAYS TOUR – reducere de 5%

Prin oferirea unei reduceri de 5% membrilor Clubului 9695, Royal Airways Tour vine cu o oferta ce include o gama larga de produse adaptabile nevoilor fiecarui client. Puteti opta pentru Early Booking, City Break, sejururi de neuitat, vacante exotice si coaziere.

CĂLĂTORII

Agentia de Turism Kusadasi – DISCOUNT de pana la 30 euro/pers/sejur

Agentia de turism Kusadasi ofera un discount de pana la 30 euro/pers/sejur membrilor Clubului 9695, aceasta fiind unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Romania de 16 ani si totodata singurul cu o Companie Aeriana proprie, va ofera consultanta si servicii turistice profesionale.

3500+ parteneri in UE

9695 a construit rețea largă de furnizori de servicii rutiere care se află aproape de tine, oriunde ai fi.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să îți răspundă solicitărilor.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vastă acoperire geografică.

Unde ne gasesti

Oriunde in trafic unde un membru 9695 are nevoie de asistenta rutiera, fie ca e in tara sau in alta tara din Europa. In restul timpului, ne vedem de treaba la sediul central din Bucuresti si preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera, sau consultanta in domeniu. Mai suntem si pe internet, astfel ca ne poti gasi oricand, oricum, de oriunde: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de cardul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Prin EuPlătesc ai Plata cu cardul, In siguranta, Simplu si Rapid

Detalii
Compara carduri

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 carduri

Detalii
auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc