Acasa   /   Asistență Rutieră

Asistență rutieră Europa si România

Te gândești vreodată când pleci la drum cu mașina cum ai gestiona o situație neprevăzută?


Asistență rutieră 9695

9695 a luat fiinta din nevoia de ajutor in situatiile rutiere de urgenta atat pe teritoriul Romaniei, cat si in spatiul Uniunii Europene, punand la dispozitia membrilor sai servicii-dispecerat non-stop pentru orice fel de urgenta rutiera. Implicit, daca alegi sa pornim impreuna la drum, vom fi pregatiti sa iti acordam asistenta rutiera de care ai nevoie oricand, oriunde si mai ales asa cum nimeni altcineva nu o poate face.

Cardurile de asistenta rutiera Europa si Romania oferite de catre 9695 te ajuta sa minimalizezi costurile, să nu mai vorbim și de timpul pierdut. Fie că te afli pe teritoriul României, oriunde în Europa sau chiar și în Turcia, vei putea să beneficiezi de urmatoarele servicii de asistenta rutiera: tractare, depanare, repatriere sau chiar și cazare pentru tine și pasagerii mașinii tale dacă reparația vehiculului durează mai mult timp.

9695 dorește să va ofere servicii de asistență rutieră care să va mulțumească. Asistenta rutiera 9695 este mai mult decat transportul pe platforma a masinii dumneavoastra.

Daca ai ramas macar o data cu masina in pana, in mod sigur ai încercat să rezolvi problema cu propriile tale resurse, ai apelat la cunoștințe sau la alti participanti la trafic.

Conducatorii auto trebuie sa asociaze asistența rutieră preponderent cu sprijinul, ajutorul și siguranța în situația unui eveniment rutier.

9695 oferă clienților săi garanția că, în orice moment, cineva le va fi alături pentru rezolvarea unei probleme ivite în trafic.


Nu mai sta pe ganduri achizitioneaza acum unul din cardurile 9695!

Unde ne gasesti

Oriunde in trafic unde un membru 9695 are nevoie de asistenta rutiera, fie ca e in tara sau in alta tara din Europa. In restul timpului, ne vedem de treaba la sediul central din Bucuresti si preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera, sau consultanta in domeniu. Mai suntem si pe internet, astfel ca ne poti gasi oricand, oricum, de oriunde: www.9695.ro

asistenta rutiera 9695
servicii asistenta rutiera 9695

Mașina se oprește inexplicabil și riști să rămâi pe marginea drumului?

Serviciile de tractare sunt foarte costisitoare, mai ales pe distanțe lungi. Să nu mai vorbim și de timpul pierdut. Mult mai avantajos ar fi să poți beneficia de asistenta rutiera si sa pleci la drum liniștit, iar în cazul unor evenimente precum defecțiunile tehnice, incidentele rutiere, lipsei de combustibil, etc. să primești ajutor de îndată. Astfel vei minimiza costurile și nu vei mai pierde timp prețios.

3500+ parteneri in UE

9695 a construit rețea largă de furnizori de servicii rutiere care se află aproape de tine, oriunde ai fi.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să îți răspundă solicitărilor.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vastă acoperire geografică.