Acasa   /  Carduri anuale   /   Asistenta rutiera card Green

Cardul anual de asistenta rutiera in Romania - card Green

Cardul Green, destinat mașinilor electrice, iți permite să urci la volan fără stres, când călătorești pe distanțe lungi, dar mai ales atunci când circuli zilnic si fiecare minut contează.

Pret card (pentru masini cu vechime pana in 10 ani). 214 RON
Valabilitate card 1 AN
Acoperirea teritoriala RO
Beneficii de baza
Start (baterie 12v)
9695 va organiza si asigura curent de pornire bateriei de 12 volti si va incerca repunerea in stare de funcționare a vehiculului imobilizat. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare la cel mai apropiat service de reprezentanta, in limita a 100 km dus-intors (50 km pe sens) .
Tractare - in caz de defectiune tehnica
9695 va organiza si asigura serviciul de tractare: - până la cel mai apropiat service auto de reprezentanta, in limita de 100 km dus-intors (50 km/sens), per dosar de asistenta rutiera deschis; Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul: - este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice sau accident; - Costurile aferente numarului de kilometrii ce exced limita contractuala de 100 km dus- intors (50 km/sens) sunt in sarcina Titularului. 100 km dus-intors
Recuperare - in caz de accident
- In caz de accident rutier, pe carosabil sau in afara carosabilului, dupa finalizarea procedurilor aplicabile in caz de accident de catre organele de politie/asistenta medicala aplicabile, serviciul de recuperare organizat si asigurat de catre 9695 se refera la urmatoarele operatiuni: - recuperarea autoturismul din afara carosabilului pe carosabil; - repozitionarea autoturismul pe carosabil in pozitia in care poate fi tractat; - alte operatiuni necesare specifice astfel incat autoturismul sa poate fi urcat pe platforma de tractare. - Tractare pana la cel mai apropiat service de reprezentanta; - Nu intra in sarcina 9695 degajarea locului accidentului de eventualele parti ale autoturismului desprinse in urma accidentului . In situatia in care autoturismul accidentat este avariat grav si imobilizat si necesita operatiunile mai sus mentionate, 9695 va apela la platforme speciale de interventie, cu macara de ridicare si recuperare a autoturismului in limita a 1000 lei, per dosar de asistenta rutiera deschis.
Incarcare acumulatori
In cazul in care acumulatorii sunt descarcati sub pragul de 5%, 9695 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de incarcare, fara obligatia de a tracta vehiculul la o statie de incarcare rapida, in limita a 100 km dus-intors (50 km/sens). 9695 acopera costurile unei singure alimentari pe an doar in primul an contractual, cu decontare ulterioara, urmatoarele fiind in sarcina Titularului. "
Pana de cauciuc
- 9695 va organiza serviciul de tractare pana la cea mai apropiata vulcanizare auto in limita a 100 km dus-intors (50 km/sens). Interventia din vulcanizare/service-ul auto nu este suportata de catre 9695.
Beneficii suplimentare
Transport
” - In situatia imobilizarii autoturismului, 9695 va organiza si/sau deconta Titularului si celorlalti pasageri din autoturismul imobilizat, transport in regim public sau taxi, o singura data pe eveniment, in momentul tractarii vehiculului la service in vederea diagnozei/reparatiei, in limita maxima de 100 lei, per eveniment rutier acoperit. Serviciul se ofera doar in situatia in care masina este imobilizata la o distanta mai mare de 50 km de localitatea de domiciliu a Titularului Cardului, mentionata in formularul de Comanda. "
Beneficii de consultanta si informare
Alerte & Informare
- 9695 va aviza Titularul cu cel putin 15 zile calendaristice înainte de expirare a: • Inspecției tehnice periodice (ITP); • Rovinietei; • Asigurării de răspundere civilă auto obligatorie (RCA); • Asigurării pentru avarii și furt (CASCO). Acest serviciu va fi disponibil numai în cazul în care Titularul a furnizat informațiile aferente in CerereaChestionar (Comanda) și numai pentru autoturismul care face obiectul Cardului Anual 9695.

testimoniale google reviews
3500+ parteneri in UE

9695 a construit rețea largă de furnizori de servicii rutiere care se află aproape de tine, oriunde ai fi.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să îți răspundă solicitărilor.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vastă acoperire geografică.

Unde ne gasesti

Oriunde in trafic unde un membru 9695 are nevoie de asistenta rutiera, fie ca e in tara sau in alta tara din Europa. In restul timpului, ne vedem de treaba la sediul central din Bucuresti si preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera, sau consultanta in domeniu. Mai suntem si pe internet, astfel ca ne poti gasi oricand, oricum, de oriunde: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de cardul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Prin EuPlătesc ai Plata cu cardul, In siguranta, Simplu si Rapid

Detalii
Compara carduri

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 carduri

Detalii