Acasa   /  Carduri anuale   /   Asistenta rutiera card Green

Cardul anual de asistenta rutiera in România - card Green

Cardul Green, destinat mașinilor electrice, iți permite să urci la volan fără stres, când călătorești pe distanțe lungi, dar mai ales atunci când circuli zilnic si fiecare minut contează.

Pret card (pentru masini cu vechime pana in 10 ani). 229 RON
Valabilitate card 1 AN
Acoperirea teritoriala RO
Beneficii de baza
Start (baterie 12v)
9695 va organiza si asigura curent de pornire bateriei de 12 volti si va incerca repunerea in stare de funcționare a vehiculului imobilizat. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare la cel mai apropiat service de reprezentanta, in limita a 100 km dus-intors (50 km pe sens) .
Tractare - in caz de defectiune tehnica
9695 va organiza si asigura serviciul de tractare: - până la cel mai apropiat service auto de reprezentanta, in limita de 100 km dus-intors (50 km/sens), per dosar de asistenta rutiera deschis; Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul: - este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice sau accident; - Costurile aferente numarului de kilometrii ce exced limita contractuala de 100 km dus- intors (50 km/sens) sunt in sarcina Titularului. 100 km dus-intors
Recuperare - in caz de accident
- In caz de accident rutier, pe carosabil sau in afara carosabilului, dupa finalizarea procedurilor aplicabile in caz de accident de catre organele de politie/asistenta medicala aplicabile, serviciul de recuperare organizat si asigurat de catre 9695 se refera la urmatoarele operatiuni: - recuperarea autoturismul din afara carosabilului pe carosabil; - repozitionarea autoturismul pe carosabil in pozitia in care poate fi tractat; - alte operatiuni necesare specifice astfel incat autoturismul sa poate fi urcat pe platforma de tractare. - Tractare pana la cel mai apropiat service de reprezentanta; - Nu intra in sarcina 9695 degajarea locului accidentului de eventualele parti ale autoturismului desprinse in urma accidentului . In situatia in care autoturismul accidentat este avariat grav si imobilizat si necesita operatiunile mai sus mentionate, 9695 va apela la platforme speciale de interventie, cu macara de ridicare si recuperare a autoturismului in limita a 1000 lei, per dosar de asistenta rutiera deschis.
Incarcare acumulatori
In cazul in care acumulatorii sunt descarcati sub pragul de 5%, 9695 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de incarcare, fara obligatia de a tracta vehiculul la o statie de incarcare rapida, in limita a 100 km dus-intors (50 km/sens). 9695 acopera costurile unei singure alimentari pe an doar in primul an contractual, cu decontare ulterioara, urmatoarele fiind in sarcina Titularului. "
Pana de cauciuc
- 9695 va organiza serviciul de tractare pana la cea mai apropiata vulcanizare auto in limita a 100 km dus-intors (50 km/sens). Interventia din vulcanizare/service-ul auto nu este suportata de catre 9695.
Beneficii suplimentare
Transport
” - In situatia imobilizarii autoturismului, 9695 va organiza si/sau deconta Titularului si celorlalti pasageri din autoturismul imobilizat, transport in regim public sau taxi, o singura data pe eveniment, in momentul tractarii vehiculului la service in vederea diagnozei/reparatiei, in limita maxima de 100 lei, per eveniment rutier acoperit. Serviciul se ofera doar in situatia in care masina este imobilizata la o distanta mai mare de 50 km de localitatea de domiciliu a Titularului Cardului, mentionata in formularul de Comanda. "
Beneficii de consultanta si informare
Alerte & Informare
- 9695 va aviza Titularul cu cel putin 15 zile calendaristice înainte de expirare a: • Inspecției tehnice periodice (ITP); • Rovinietei; • Asigurării de răspundere civilă auto obligatorie (RCA); • Asigurării pentru avarii și furt (CASCO). Acest serviciu va fi disponibil numai în cazul în care Titularul a furnizat informațiile aferente in CerereaChestionar (Comanda) și numai pentru autoturismul care face obiectul Cardului Anual 9695.Intrebari frecvente

In caz de eveniment cu procedez ?                

In cazut unui eveniment trebuie sa apelati 021 9695 sau 004021 212 9695, iar operatorii noștri va vor oferi asistența și informațiile necesare, în funcție de natura evenimentului rutier.

Care este timpul de raspuns ?                           

Dupa semnalarea evenimentului in call center la numerele 021 9695 sau 004021 212 9695, in cel mai scurt timp posibil, o echipă 9695 va veni către tine pentru a soluționa problema apărută și semnalată.
Platforma vine din cel mai apropiat oras fata de pozitia dvs, contactam cel mai apropiat tractator . Insa timpul poate sa difere in functie de : accesul la locatia dumneavoastra, conditiile de trafic sau conditiile meteorologice.

In caz de eveniment pot fi tractat la domiciliu ?

9695 va organiza si asigura serviciul de tractare: Daca evenimentul se produce in Romania puteti solicita Tractare până la cel mai apropiat service auto sau "Tractare la domiciliu " sau la un service din localitatea de domiciliu, in limita a 100, 200, 300 km in functie de cardul achizitionat , pe distanta dus-intors preluam noi costurile, ce depaseste aceasta distanta platiti dumneavoastra direct tractatorului. Tot ce tine de cheltuiala in service/ vulcanizare/benzinarie, intra in atributia clientului.
- in Europa (conform art 5.1) până la cel mai apropiat service auto. Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul: - este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice, pana de pneu, pana de carburant, alimentare gresita cu combustibil, blocare sistem de inchidere sau accident si nu a putut fi repus in functiune la locul evenimentului rutier;

Pot activa cardul la momentul in care am nevoie de interventie?

Cardurile se achizitioneaza pentru evenimente viitoare, posibile.Nu se poate achizitiona / activa un card in momentul in care aveti deja probleme cu masina. Cardul se activeaza automat dupa confirmarea platii, dar intra in valabilitate cu data mentionata de dumneavoastra, in formularul de Comanda, la rubrica "data inceput de valabilitate".
Valabilitatea cardului poate incepe cel mai devreme peste 48 de ore de la activare.

Cate masini pot include pe cardul meu anual ?

Cardul anual este alocat unui singur autovehicul. Daca detii mai multe autovehicule si doresti sa beneficiezi de serviciile clubului 9695 pentru fiecare dintre ele, atunci trebuie sa activezi cate un card anual pentru fiecare autovehicul in parte care se incadreaza in termenii si conditiile clubului 9695.

Am vandut masina, cardul isi pierde valabilitatea?

Daca ati instrainat masina puteti opta pentru transferarea cardului pe noua masina. Pentru a putea transfera cardul avem nevoie de copia actului de instrainare stampilata de administratia fiscala, copia dupa talonul noii masini achizitionate. Documentele se trimit pe e-mail la adresa contact@9695.ro.

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.

Unde ne gasesti


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de cardul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Ai plata cu cardul prin EuPlătesc, in siguranta, simplu si rapid

Detalii
Compara carduri

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 carduri

Detalii

visa EuPlatesc