Acasa   /  Carduri de vacanta   /   Asistenta rutiera card Premium

Cardul Premium de asistenta rutiera in Romania

Doar 90 de lei pentru o vacanta linistita? Odata pleci si tu cu masina intr-o vacanta de 15 zile si tocmai atunci te lasa masina in drum? Cardul Premium îți permite să te urci la volan fără stres și să pleci liniștit cu mașina în vacanță oriunde în Europa.


Pret card (dacă mașina are vechime de pana la 10 ani). 90 RON
Pret card (dacă mașina are vechime între 11 – 15 ani). 117 RON
Valabilitate card 15 zile
Acoperirea teritoriala RO + Europa
Beneficii de baza
Start (baterie)
9695 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare.
Tractare - in caz de defectiune tehnica
9695 va organiza si asigura serviciul de tractare: - in Romania până la cel mai apropiat service auto sau in orasul de resedinta/domiciliu a Titularului, in limita de km conform Tipului de Card de Vacanta 9695 achizitionat, pe distanta dus-intors, per dosar de asistenta rutiera deschis; - in Europa (conform art 4.1.5) până la cel mai apropiat service auto. Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul: - este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice, pana de pneu, pana de carburant, alimentare gresita cu combustibil, blocare sistem de inchidere sau accident si nu a putut fi repus in functiune la locul evenimentului rutier; 300 km dus-intors
Recuperare - in caz de accident
In caz de accident rutier, pe carosabil sau in afara carosabilului, dupa finalizarea procedurilor aplicabile in caz de accident de catre organele de politie/asistenta medicala aplicabile in tara in care a avut loc accidentul, serviciul de recuperare organizat si asigurat de catre 9695 se refera la urmatoarele operatiuni: - recuperarea autoturismul din afara carosabilului pe carosabil; - repozitionarea autoturismul pe carosabil in pozitia in care poate fi tractat; - degajarea locului accidentului de eventualele parti ale autoturismului desprinse in urma accidentului (acolo unde legislatia permite); - alte operatiuni necesare specifice astfel incat autoturismul sa poate fi urcat pe platforma de tractare. In situatia in care autoturismul accidentat este avariat grav si imobilizat si necesita operatiunile mai sus mentionate, 9695 va apela la platforme speciale de interventie, cu macara de ridicare si recuperare a autoturismului in limita a 500 EUR echivalent in RON, cu TVA, per dosar de asistenta rutiera deschis, astfel cum este prevazut la art.4.2. conform tipului de card achizitionat.
Pana de Carburant
In cazul în care autoturismul este imobilizat din cauza lipsei de combustibil, benzina sau motorina, 9695 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de combustibil in vederea realimentarii. 9695 nu acopera costurile combustibilului. “ALIMENTARE GRESITA CU COMBUSTIBIL” - In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, benzina sau motorina, 9695 va organiza si asigura tractarea autoturismului la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Interventia din service-ul auto nu este suportata de catre 9695. "
Pana de cauciuc
- 9695 va organiza si asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat in situatia in care autoturismul este dotat cu roata de rezerva. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695.
Deblocare chei/cartela/sistem de inchidere
In situația în care cheia sau cartela de pornire ramâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, 9695 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire, in masura in care este posibila operatiunea mentionata. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695. "
Parcare securizata
In cazul în care timpul de reparație al autoturismului imobilizat depășește 8 ore sau autoturismul trebuie să fie parcat in siguranta în așteptarea repatrierii in Romania, 9695 va organiza serviciul mentionat si va acoperi taxele de parcare pentru o perioadă de maxim 3 zile, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit."
Beneficii suplimentare
Transport
9695 va organiza si/sau deconta transportul şoferului şi al pasagerilor autoturismului până in localitatea de domiciliu/resedinta indicata de Titular in Cererea-chestionar (Comanda). Transportul se va face in limita maxima de 500 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit, astfel: i) prin intermediul transportului in comun rutier si/sau feroviar; ii) cu un autovehicul pus la dispozitie de o companie specializata in transportul de persoane - numai in cazul in care nu este posibila repatrierea prin intermediul transportului in comun. ; iii) cu avionul (la clasa economic) pentru distanţe mai mari de 1.000 km."
Cazare
- 9695 va organiza si/sau deconta cheltuielile efectuate pentru cazarea şoferului şi a pasagerilor autoturismului la standardul de confort 3 stele, dar nu mai mult de 3 nopţi per eveniment rutier acoperit, in limita maxima de 70 EUR echivalent in RON in Romania, respectiv 100 EUR echivalent in RON in Europa, cu TVA, tarif per noapte. Costurile cu micul dejun, daca nu sunt incluse in pretul cazarii, sau alte cheltuieli hoteliere, nu sunt acoperite. In cazul in care, din motive bine intemeiate, in zona locului in care a survenit evenimentul rutier acoperit, nu poate fi organizata cazarea la standardul de confort hotel 3 stele, 9695 va organiza cazarea la standardul imediat inferior, in aceeasi limita maxima per eveniment rutier acoperit."
Taxi
In situatia imobilizarii autoturismului, 9695 va organiza si/sau deconta Titularului si celorlalti pasageri ce beneficiaza de transport în regim de taxi, o singura cursa pe eveniment, inapoi in localitatea de resedinta a Titularului, la hotel pentru cazare, la sediul furnizorului de rent-a-car, la service-ul auto pentru reparatia autoturismului, sau la alegerea unui mijloc de transport pentru continuarea calatoriei, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit."
Autoturism de inlocuire
9695 va organiza si/sau deconta inchirierea unui autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in Romania si Europa, per eveniment rutier acoperit, pentru o perioada de maxim 3 zile de inchiriere. In situatia in care in regim de rent-a-car, pe plan local, nu este disponibil un autoturism care sa intruneasca toate conditiile enumerate mai sus, se va opta pentru un autoturism dintr-o clasa imediat inferioara celei detinute de Titular. Titularul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. 9695 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Titularul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere. "
Beneficii in afara Romaniei
Repatrierea autoturismului
9695 organizeaza si/sau deconteaza repatrierea autoturismului in Romania, in localitatea de resedinta/domiciliu a Titularului sau un service auto din localitatea de resedinta/domiciliu al Titularului, in limita maxima de 1500 EUR echivalent in RON, TVA inclus, per eveniment rutier acoperit, pe distanta dus-intors, in situatia in care evenimentul rutier acoperit s-a produs in afara Romaniei, iar service-ul auto la care autoturismul a fost tractat pentru reparatie, in urma imobilizarii datorate unei defectiuni tehnice sau unui accident rutier, confirma in scris, in baza unui deviz tehnic detaliat, ca acesta este imposibil de reparat intr-un termen de 10 zile lucratoare incepand cu data emiterii devizului, fiind excluse zilele referitoare la termenul de livrare a pieselor de schimb si durata de preluare a autoturismului in service-ul auto in vederea efectuarii reparatiei. 9695 nu va repatria autoturismul in urma unui accident sau defectiuni tehnice, daca valoare de recuperat a autoturimului este mai mica decat costul total al repatrierii, conform devizului tehnic emis de catre service-ul auto la care acesta a fost tractat de catre 9695 in vederea reparatiei, coroborat cu valoare pe piata a autoturismului tinand cont de vechimea masinii, numarul de kilometri inregistrati si costul total al reparatiei. "
Beneficii de consultanta si informare
Alerte & Informare
9695 va informa abonatul despre data expirarii pentru: ITP, RCA, CASCO si Rovigneta.Intrebari frecvente

Ce este un card de vacanta ?                            

Cardul de vacanta reprezinta cardul de asistenta rutiera oferit de 9695 pentru o perioada de valabilitate de 15 zile din momentul activarii. In functie de tipul cardului achizitionat, utilizatorul cardului dispune, pe durata valabilitatii cardului, de servicii de asistenta rutiera si consultanta in domeniu.

Cui ii este de folos cardul de vacanta ?            

Cardul de vacanta este ideal pentru persoanele care sofeaza ocazional si au nevoie sa efectueze deplasari pe distante mai lungi decat cele obisnuite (deplasari in interes de serviciu, concedii sau escapade de moment din rutina cotidiana).

Cum intru in posesia cardului de vacanta ?                        

Cardurile de vacanta se emit doar in format electronic, nu primiti un card fizic.
Veti primi pe e-mail Comanda card, dupa ce efectuati plata primiti un mail de Activare Card in atasamentul caruia veti gasi Contractul, Conditiile Contractuale si Factura Fiscala aferenta platii.
Valabilitatea cardului poate incepe cel mai devreme peste 48 de ore de la activare.
Cardul se activeaza automat dupa confirmarea platii, dar intra in valabilitate cu data mentionata de dumneavoastra, in formularul de Comanda, la rubrica "data inceput de valabilitate".

Cate persoane pot fi beneficiari ai unui card de vacanta?

Deoarece cardul de vacanta este alocat numarului de inmatriculare al masinii, oricine conduce respectivul autoturism in perioada de valabilitate a cardului poate deveni beneficiar al cardului fara sa trebuiasca sa achite taxe suplimentare sau sa depuna acte in plus in acest sens.

Pot refolosi cardul de vacanta dupa expirarea datei de valabilitate?

Cardul de vacanta poate fi folosit doar in perioada de valabilitate. Dupa ce expira cele 15 zile calendaristice de valabilitate ale cardului, acesta nu poate fi refolosit. Poti opta pentru activarea unui nou card de vacanta pentru inca 15 zile de valabilitate, sau poti alege sa beneficiezi de serviciile noastre pentru un an intreg prin achizitionarea unui card anual.

Pot prelungi valabilitatea cardului meu de vacanta?

Durata valabilitatii cardului de vacanta este de 15 zile calendaristice de la data activarii si nu poate fi prelungita.

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.

Unde ne gasesti


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de cardul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Ai plata cu cardul prin EuPlătesc, in siguranta, simplu si rapid

Detalii
Compara carduri

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 carduri

Detalii
auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc