Acasa   /   Compara Abonamente

Compara Abonamente

Abonamentele de asistenta rutiera 9695 BRONZE SILVER GOLD
Pret abonament (dacă mașina are vechime de pana la 10 ani). 139 RON 259 RON 359 RON
Pret abonament (dacă mașina are vechime între 11 – 15 ani). 180.7 RON 336.7 RON 466.7 RON
Valabilitate abonament 1 AN 1 AN 1 AN
Acoperirea teritoriala RO RO + Europa RO + Europa
Beneficii de baza
Start (baterie)
- 9695 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare.
Tractare - in caz de defectiune tehnica
9695 va organiza si asigura serviciul de tractare: - in Romania până la cel mai apropiat service auto sau in localitatea de resedinta/domiciliu a Titularului, in limita de km conform Tipului de Card Anual 9695 achizitionat, pe distanta dus-intors, per dosar de asistenta rutiera deschis; - in Europa (conform art. 5.1.) până la cel mai apropiat service auto Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul: - este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice, pana de pneu, pana de carburant, alimentare gresita cu combustibil, blocare sistem de inchidere sau accident si nu a putut fi repus in functiune la locul evenimentului rutier; 100 km dus-intors 200 km dus-intors 300 km dus-intors
Recuperare - in caz de accident
In caz de accident rutier, pe carosabil sau in afara carosabilului, dupa finalizarea procedurilor aplicabile in caz de accident de catre organele de politie/asistenta medicala aplicabile in tara in care a avut loc accidentul, serviciul de recuperare organizat si asigurat de catre 9695 se refera la urmatoarele operatiuni: - recuperarea autoturismul din afara carosabilului pe carosabil; - repozitionarea autoturismul pe carosabil in pozitia in care poate fi tractat; - degajarea locului accidentului de eventualele parti ale autoturismului desprinse in urma accidentului (acolo unde legislatia permite); - alte operatiuni necesare specifice astfel incat autoturismul sa poate fi urcat pe platforma de tractare. In situatia in care autoturismul accidentat este avariat grav si imobilizat si necesita operatiunile mai sus mentionate, 9695 va apela la platforme speciale de interventie, cu macara de ridicare si recuperare a autoturismului in limita a 500 EUR echivalent in RON, cu TVA, per dosar de asistenta rutiera deschis, astfel cum este prevazut la art.4.2. conform tipului de card achizitionat.
Pana de Carburant
In cazul în care autoturismul este imobilizat din cauza lipsei de combustibil, benzina sau motorina, 9695 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de combustibil in vederea realimentarii. 9695 nu acopera costurile combustibilului. “ALIMENTARE GRESITA CU COMBUSTIBIL” - In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, benzina sau motorina, 9695 va organiza si asigura tractarea autoturismului la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695. "
Pana de cauciuc
9695 va organiza si asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat in situatia in care autoturismul este dotat cu roata de rezerva. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695.
Deblocare chei/cartela/sistem de inchidere
In situația în care cheia sau cartela de pornire ramâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, 9695 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire, in masura in care este posibila operatiunea mentionata. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695. "
Parcare securizata
In cazul în care timpul de reparație al autoturismului imobilizat depășește 8 ore sau autoturismul trebuie să fie parcat in siguranta în așteptarea repatrierii in Romania, 9695 va organiza serviciul mentionat si va acoperi taxele de parcare pentru o perioadă de maxim 3 zile, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit."
Beneficii suplimentare
Transport
9695 va organiza si/sau deconta transportul şoferului şi al pasagerilor autoturismului până in localitatea de domiciliu/resedinta indicata de Titular in Cererea-chestionar (Comanda). Transportul se va face in limita maxima de 500 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit, astfel: i) prin intermediul transportului in comun rutier si/sau feroviar; ii) cu un autovehicul pus la dispozitie de o companie specializata in transportul de persoane - numai in cazul in care nu este posibila repatrierea prin intermediul transportului in comun. ; iii) cu avionul (la clasa economic) pentru distanţe mai mari de 1.000 km."
Cazare
- 9695 va organiza si/sau deconta cheltuielile efectuate pentru cazarea şoferului şi a pasagerilor autoturismului la standardul de confort 3 stele, dar nu mai mult de 3 nopţi per eveniment rutier acoperit, in limita maxima de 70 EUR echivalent in RON in Romania, respectiv 100 EUR echivalent in RON in Europa, cu TVA, tarif per noapte. Costurile cu micul dejun, daca nu sunt incluse in pretul cazarii, sau alte cheltuieli hoteliere, nu sunt acoperite. In cazul in care, din motive bine intemeiate, in zona locului in care a survenit evenimentul rutier acoperit, nu poate fi organizata cazarea la standardul de confort hotel 3 stele, 9695 va organiza cazarea la standardul imediat inferior, in aceeasi limita maxima per eveniment rutier acoperit."
Taxi
In situatia imobilizarii autoturismului, 9695 va organiza si/sau deconta Titularului si celorlalti pasageri ce beneficiaza de transport în regim de taxi, o singura cursa pe eveniment, inapoi in localitatea de resedinta a Titularului, la hotel pentru cazare, la sediul furnizorului de rent-a-car, la service-ul auto pentru reparatia autoturismului, sau la alegerea unui mijloc de transport pentru continuarea calatoriei, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit."
Autoturism de inlocuire
9695 va organiza si/sau deconta inchirierea unui autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in Romania si Europa, per eveniment rutier acoperit, pentru o perioada de maxim 3 zile de inchiriere. In situatia in care in regim de rent-a-car, pe plan local, nu este disponibil un autoturism care sa intruneasca toate conditiile enumerate mai sus, se va opta pentru un autoturism dintr-o clasa imediat inferioara celei detinute de Titular. Titularul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. 9695 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Titularul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere. "
Beneficii in afara Romaniei
Repatrierea autoturismului
9695 organizeaza si/sau deconteaza repatrierea autoturismului in Romania, in localitatea de resedinta/domiciliu a Titularului sau un service auto din localitatea de resedinta/domiciliu al Titularului, in limita maxima de 1500 EUR echivalent in RON, TVA inclus, per eveniment rutier acoperit, pe distanta dus-intors, in situatia in care evenimentul rutier acoperit s-a produs in afara Romaniei, iar service-ul auto la care autoturismul a fost tractat pentru reparatie, in urma imobilizarii datorate unei defectiuni tehnice sau unui accident rutier, confirma in scris, in baza unui deviz tehnic detaliat, ca acesta este imposibil de reparat intr-un termen de 10 zile lucratoare incepand cu data emiterii devizului, fiind excluse zilele referitoare la termenul de livrare a pieselor de schimb si durata de preluare a autoturismului in service-ul auto in vederea efectuarii reparatiei. 9695 nu va repatria autoturismul in urma unui accident sau defectiuni tehnice, daca valoare de recuperat a autoturimului este mai mica decat costul total al repatrierii, conform devizului tehnic emis de catre service-ul auto la care acesta a fost tractat de catre 9695 in vederea reparatiei, coroborat cu valoare pe piata a autoturismului tinand cont de vechimea masinii, numarul de kilometri inregistrati si costul total al reparatiei. "
Beneficii de consultanta si informare
Alerte & Informare
9695 va informa abonatul despre data expirarii pentru: ITP, RCA, CASCO si Rovigneta.
Cumpara abonament Cumpara abonament Cumpara abonament

In vara lui 2013 este emis primul abonament 9695

In vara lui 2013, 9695 lanseaza, in premiera pentru Romania, abonamentele de asistenta rutiera fara limita de evenimente. Zero limite la numar de interventii.

1 Mai fara griji

In vara lui 2015 timp de 3 zile orice conducator auto care a activat abonamentul 1 Mai a beneficiat de asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei fara nici un cost.

Mai aproape de tine.

Ai auzit de abonamentele 9695, dar mașina ta avea vechime mai mare de 10 ani? Am ascultat de doleantele tale si am ridicat plafonul la 20 ani, tocmai pentru ca tu să beneficiezi de serviciile noastre si să pleci la drum relaxat!

Valorile noastre

Ne ghidam dupa urmatoarele valori pentru care te invitam sa nu ne crezi pe cuvant. Verifica-le si convinge-te:

Promptitudine

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera la nivel national si international, atent coordonata de un Call Center gata să îți răspundă solicitărilor 24/7. Suntem prompti si tratam apelul tau cu prioritate si responsabilitate.

Transparenta

Pentru noi, transparenta inseamna corectitudine si respect fata de clienti. Garantam in privinta calitatii serviciilor pe care le oferim, timpului de raspuns, politicii companiei si a informatiilor despre abonamentele 9695. Apreciem opiniile si recomandarile clientilor.

Grija pentru clienti

Ne plac clientii multumiti si facem tot pentru a mentine gradul de satisfactie. Am creat pachete complexe de servicii de asistenta rutiera si servicii suplimentare pliate pe nevoile lor. Construim parteneriate durabile pentru a veni in intampinarea clientilor 9695.


visa EuPlatesc