Acasa   /   Consultanta

Consultanta

In ceea ce priveste informatia si maniera in care este ea transmisa, serviciul de consultanta oferit de clubul 9695 nu face rabat de la calitate, indiferent ca optezi sa primesti informatia online sau prin telefon.

Consultanta on line

Consultanta on line pe care ti-o oferim priveste urmatoarele aspecte:

  • - Info Drumuri - contine informatii utile despre traficul din ziua respectiva
  • - Curs valutar - contine informatii despre Cursul Valutar pentru principalele Valute din Romania
  • - Vremea – contine informatii despre starea vremii din orasul pe care il selectezi
asistenta rutiera 9695
beneficii asistenta rutiera 9695

Serviciul Call Center

Este la dispozitia ta non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Daca vei vrea sa ne contactezi telefonic, poti face acest lucru apeland numarul 021 9695. La solicitarea ta, operatorii 9695 iti vor furniza prin telefon toate informatiile de care ai nevoie legate de cardul tau sau alte tipuri de carduri, statutul de membru, serviciile si beneficiile oferite de clubul 9695, iti vor acorda consultanta in privinta procurarii, intocmirii sau furnizarii de acte auto si iti vor sta la dispozitie cu oricare si oricate din informatiile pe care le poti solicita si pe site.

De asemenea, call center-ul 9695 este mereu gata pentru a prelua apelul tau de urgenta in cazul unui eveniment rutier si pentru a pune in miscare o echipa care sa te scoata din impas.

In vara lui 2013 este emis primul card 9695

In vara lui 2013, 9695 lanseaza, in premiera pentru Romania, cardurile de asistenta rutiera fara limita de evenimente. Zero limite la numar de interventii.

1 Mai fara griji

In vara lui 2015 timp de 3 zile orice conducator auto care a activat cardul 1 Mai a beneficiat de asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei fara nici un cost.

Mai aproape de tine.

Ai auzit de cardurile 9695, dar mașina ta avea vechime mai mare de 10 ani? Am ascultat de doleantele tale si am ridicat plafonul la 20 ani, tocmai pentru ca tu să beneficiezi de serviciile noastre si să pleci la drum relaxat!

Valorile Noastre

Ne ghidam dupa urmatoarele valori pentru care te invitam sa nu ne crezi pe cuvant. Verifica-le si convinge-te:

Promptitudine

Stim ce inseamna sa trebuiasca sa astepti fix atunci cand nevoia e mai mare. De aceea, ne-am imprimat promptitudinea in sange si facem tot ce este omeneste posibil pentru ca apelul de urgenta al masinii tale sa fie tratat cu prioritate si maxima responsabilitate.

Transparenta

Suntem deschisi in tot ce priveste calitatea serviciilor pe care le oferim, timpul de raspuns, politica de companie si orice informatii legate de cum putem veni in ajutorul oricui doreste sa se alature clubului 9695. Pentru noi, transparenta inseamna corectitudine si respect.

Grija pentru Membri

Ne plac oamenii multumiti si facem tot ce ne sta in putinta pentru a-i mentine multumiti.Pentru aceasta am creat o serie de servicii pliate pe nevoile lor si le acordam toate beneficiile ce ar face pe oricine sa zambeasca multumit si mandru ca este membru 9695.


Unde ne gasesti

Oriunde in trafic unde un membru 9695 are nevoie de asistenta rutiera, fie ca e in tara sau in alta tara din Europa. In restul timpului, ne vedem de treaba la sediul central din Bucuresti si preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera, sau consultanta in domeniu. Mai suntem si pe internet, astfel ca ne poti gasi oricand, oricum, de oriunde: www.9695.ro


auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc