Acasa   /   Modalitati de plata

Modalitati de plataPlata cu cardul prin EuPlătesc, in siguranta, simplu si rapideuplatesc procesator plati
Selecteaza modalitatea de plata a cardului 9695 alegand una din cele patru optiuni: card de credit/debit, ordin de plata, numerar la banca sau la livrare (doar pentru cardurile anuale pentru care s-a solicitat emitere card - acest serviciu genereaza costuri suplimentare in valoare de 30 lei ).Cum platesc online?


- Daca ai selectat produsul dorit, ai completat formularul de comanda si ai selectat ca modalitate de plata "Plata Online", trebuie sa apasi butonul "Trimite comanda". Vei fi redirectionat in pagina de plata securizata a procesatorului "EuPlatesc". Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul EuPlatesc, 9695.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Completeaza datele cardului tau in noua fereastra "EuPlatesc" si apasa butonul Plateste pentru a efectua tranzacția online in condiții de securitate .

Daca Tranzactia este reusita, clientul primeste confirmarea prin doua metode:

1.este redirectionat catre pagina www.9695.ro/succes

2.comanda este confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata comenzii


Cardul 9695 se activeaza automat dupa confirmarea platii, dar intra in valabilitate cu data mentionata de dumneavoastra, in formularul de Comanda, la rubrica "data inceput de valabilitate". Valabilitatea cardului poate incepe cel mai devreme peste 48 de ore de la activare.

Daca alegi sa salvezi cardul, prin Serviciul Click4pay la urmatoarea comanda il vei putea selecta fara a mai fi nevoie sa introduci toate datele.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie 2019, bancile din Romania au introdus un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul EuPlatesc. 9695.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Daca ai anulat comanda, banii iti vor fi transferati in maximum 48 de ore de la confirmarea anularii. Pentru comenzile anulate in aceeasi zi cu plata, restituirea va fi initiata in ziua imediat urmatoare.Ordin de plata


Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de catre 9695.ro pe adresa de e-mail asociata comenzii plasate pe website 9695.ro.

In unul din conturile de Trezorerie de pe factura proforma pot fi efectuate exclusiv plati dintr-un cont deschis la Trezorerie.

Cardul 9695 se activeaza doar dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document. Cardul intra in valabilitate cu data mentionata de dumneavoastra, in formularul de Comanda, la rubrica "data inceput de valabilitate". Valabilitatea cardului poate incepe cel mai devreme peste 48 de ore de la activare.Plata prin card bancar in rate fara dobanda


Pe website 9695.ro poti achita comenzile in rate fara dobanda, in functie de cardul tau de cumparaturi.

Vezi mai jos numarul standard de rate pentru fiecare banca, precum si campaniile punctuale.

- Plata prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)
Acum cu noul program Star BT beneficiezi de plata in rate fara dobanda, prin cardul de credit STAR, emis de Banca Transilvania. Alege-ti produsul dorit si utilizeaza cardul STAR, poti sa platesti in 2 sau 3 RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card; cardurile de cumparaturi: STAR Forte; STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Programul de plata in 2 sau 3 rate fara dobanda folosind cardurile de credit STAR emise de Banca Transilvania este disponibil pentru cumparaturi online, pe www.9695.ro .

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege abonamentul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.

Unde ne gasesti?


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de abonamentul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Ai plata cu cardul prin EuPlătesc, in siguranta, simplu si rapid

Detalii
Compara abonamente

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 abonamente

Detalii

visa EuPlatesc