Acasa   /   Despre noi

Cine suntem

In vara lui 2009, 9695 lanseaza, in premiera pentru România, cardurile de asistenta rutiera fara limita de evenimenteDe ce 9695?

9695 a luat fiinta din nevoia de ajutor in situatiile rutiere de urgenta, atat pe teritoriul României, cat si in Europa, punand la dispozitia clientilor sai servicii de asistenta rutiera non-stop, atunci cand autoturismul este imobilizat, ajutandu-i sa minimalizeze costurile, prompt si eficient.

Cu o experienta de peste 15 ani, deservind peste 23 000 de clienti, 9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera la nivel national si international, atent coordonata de un Call Center gata să îți răspundă solicitărilor 24/7, la 021 9695.

9695 oferă clienților săi garanția că, în orice moment, cineva le va fi alături pentru rezolvarea unei probleme ivite în trafic.

despre asistenta rutiera 9695
beneficii asistenta rutiera 9695

Misiunea noastra.

Misiunea 9695 este de a deveni cel mai mare si de incredere furnizor de servicii de asistenta rutiera si servicii suplimentare, in România si Europa, pentru clientii 9695. Având o temelie solidă formată din transparența totală, profesionalismul partenerilor și rapiditatea în utilizarea serviciilor, iti oferim siguranta si incredere de cate ori pleci la drum si iti suntem alaturi 24/7.

In vara lui 2009 este emis primul card 9695

In vara lui 2009, 9695 lanseaza, in premiera pentru România, cardurile de asistenta rutiera fara limita de evenimente. Zero limite la numar de interventii.

1 Mai fara griji

In vara lui 2015 timp de 3 zile orice conducator auto care a activat cardul 1 Mai a beneficiat de asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei fara nici un cost.

Mai aproape de tine.

Ai auzit de cardurile 9695, dar mașina ta avea vechime mai mare de 10 ani? Am ascultat de doleantele tale si am ridicat plafonul la 20 ani, tocmai pentru ca tu să beneficiezi de serviciile noastre si să pleci la drum relaxat!

Valorile noastre

Ne ghidam dupa urmatoarele valori pentru care te invitam sa nu ne crezi pe cuvant. Verifica-le si convinge-te:

Promptitudine

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera la nivel national si international, atent coordonata de un Call Center gata să îți răspundă solicitărilor 24/7. Suntem prompti si tratam apelul tau cu prioritate si responsabilitate.

Transparenta

Pentru noi, transparenta inseamna corectitudine si respect fata de clienti. Garantam in privinta calitatii serviciilor pe care le oferim, timpului de raspuns, politicii companiei si a informatiilor despre abonamentele 9695. Apreciem opiniile si recomandarile clientilor.

Grija pentru clienti

Ne plac clientii multumiti si facem tot pentru a mentine gradul de satisfactie. Am creat pachete complexe de servicii de asistenta rutiera si servicii suplimentare pliate pe nevoile lor. Construim parteneriate durabile pentru a veni in intampinarea clientilor 9695.


Unde ne gasesti?


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.rovisa EuPlatesc