Acasa   /   Info Trafic

Informatii despre starea drumurilor din Romania

Informatii utile conducatorilor auto despre drumurile naţionale sau autostrăzile cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 12 Aprilie 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 67 Târgu Jiu-Motru, în zona comunei Ciuperceni, județul Gorj,  a avut loc o coliziune între două autoturisme, eveniment în urma căruia două persoane sunt evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit, aproximativ 30 de minute, pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Este semnalată ninsoare slabă pe DN 1, pe tronsonul kilometric 126 – 138, pe raza stațiunii Azuga, județul Prahova, însă fără depuneri pe carosabil.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și autostrada A3 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni, dar și pe sensul de intrare în București a DN 4 (loc. Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia).

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.


Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.


informatii oferite cu sprijinul departamentului INFO TRAFIC al Politiei Romane , Brigada Rutiera Bucuresti si CNADNR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 16.00, circulația este restricționată pe prima bandă pe Autostrada A1, la kilometrul 304, pe raza localității Sebeș, județul Alba, pe sensul Deva către Sibiu, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la rosturile de dilatație, precum și pe a doua bandă, la kilometrii 384 - 382+750 metri, pe raza localității Ilia, județul Hunedoara, pe sensul către Sibiu, pentru înlocuirea parapetului median.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 16.00, circulația este restricționată pe prima bandă pe Autostrada A1 București - Pitești, pe sensul către Capitală, între kilometrii 67 și 66, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, pentru efectuarea de reparații asfaltice, iar pe sensul către Pitești, traficul este oprit pe a doua bandă, la kilometrul 72, pentru schimbarea parapetului median.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

TRAFIC ÎNGREUNAT DIN CAUZA LUCRĂRILOR:

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Pe DN 68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 – 53, județul Timiș, până pe data de 15.04.2021, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, constând în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Fiind un sector de drum tranzitat intens, sunt recomandate ca rute ocolitoare Autostrada 1, nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac sau Autostrada A1, nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.


Stare carosabil:

 • Stare carosabil: uscat.
  - drumuri cu zapada:
  DN 66A km 35+000 - km 47+000 izolat zapada 2 cm;
  DN 67C km 32+000 - km 34+800 Novaci - Ranca/GJ izolat zapada 1-2 cm;
  DN 7A km 86+601 - km 105+120 Obirsia Lotrului/VL - Petrosani/HD izolat zapada 1 cm.

 • Starea vremii


  • cer: izolat acoperit.
  • precipitatii: ploua in jud. Timis la Dumbrava si in jud. Arad la Buteni si Varfurile.
  • vant: calm.
  • vizibilitate: buna.  Temperaturi


  • GIURGIU (GR) 1°  , BUCURESTI (B) 3°  , CHEIA (PH) -2°  , PITESTI (AG) 2°  , BUZAU (BZ) 4°  , PODU DAMBOVITEI (AG) -4°  , ALEXANDRIA (TR) 3°  , PLOIESTI (PH) 5°  , TARGOVISTE (DB) 4°  , SINAIA (PH) -1°  , MOROENI (DB) 2°
  • CRAIOVA (DJ) 6°  , RAMNICU VALCEA (VL) 5°  , ORSOVA (MH) 11°  , DROBETA-TURNU SEVERIN (MH) 10°  , TARGU JIU (GJ) 8°  , SLATINA (OT) 3°
  • TIMISOARA (TM) 7°  , ARAD (AR) 8°  , CARANSEBES (CS) 11°  , DEVA (HD) 10°
  • CLUJ-NAPOCA (CJ) 8°  , BISTRITA (BN) 6°  , ORADEA (BH) 11°  , BAIA MARE (MM) 8°  , SATU MARE (SM) 9°  , ZALAU (SJ) 10°  , ALBA IULIA (AB) 9°
  • BRASOV (BV) 1°  , SFANTU GHEORGHE (CV) -1°  , SIBIU (SB) 7°  , UNGHENI (MS) 4°  , SALISTE (SB) 7°  , TARGU MURES (MS) 5°  , MIERCUREA CIUC (HR) -2°
  • IASI (IS) 6°  , GALATI (GL) 5°  , FOCSANI (VN) 2°  , SUCEAVA (SV) 0°  , PIATRA NEAMT (NT) 4°  , CAMPULUNG MOLDOVENESC (SV) 0°  , BOTOSANI (BT) 2°  , BACAU (BC) 2°  , BARLAD (VS) -2°
  • CONSTANTA (CT) 7°  , DOR MARUNT (CL) 2°  , TARIVERDE (CT) 6°  , VALEA DACILOR (CT) 4°  , PESTERA (CT) 5°  , MIRCEA VODA (CT) 4°  , CERNAVODA (CT) 4°  , DUNAREA (CT) 4°  , STEFAN CEL MARE (CL) 1°  , DRAGOS VODA (CL) 2°  , SLOBOZIA (IL) 3°  , BRAILA (BR) 6°  , CALARASI (CL) 1°  , FETESTI (IL) 3°  , TULCEA (TL) 4°  , DRAJNA NOUA (CL) 1°

  3500+ parteneri in UE

  9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

  Suport callcenter 24/7

  Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

  Alege cardul 9695

  Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.  auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc