Acasa   /   Info Trafic

Informatii despre starea drumurilor din Romania

Informatii utile conducatorilor auto despre drumurile naţionale sau autostrăzile cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 22 Septembrie 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe DN4 și DN 1A, la intrarea în Capitală, dar și pe Centura București, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.


informatii oferite cu sprijinul departamentului INFO TRAFIC al Politiei Romane , Brigada Rutiera Bucuresti si CNADNR

Începând din data de 20 septembrie 2021, pentru aproximativ o lună, circulația este restricționată pe o bandă pe DN 1 Brașov – Ploiești, la kilometrul 140+800 metri, la ieșirea din stațiunea Predeal, județul Brașov, în zona pasajului la calea ferată, pentru efectuarea lucrărilor de refacere a structurii rutiere de pe pod. Traficul va fi dirijat prin semafoare.

Rute alternative care pot fi accesate pentru evitarea aglomerației:

- DN 1A - Ploiești - Cheia - Săcele – Brașov;

- DN 73 - Pitești - Câmpulung - Bran – Brașov.

Pe DN 13, între municipiul Brașov și comuna Feldioara, începând de astăzi, 21 septembrie, vor fi demarate lucrările pentru reabilitarea podului de peste pârâul Bârsa, județul Brașov. Astfel, circulația va fi restricționată pe o bandă, traficul fiind dirijat de semafoare.

Celor care doresc să evite zona lucrărilor, le propunem ca rute alternative:

- DJ112A - Hălchiu - Codlea - DN1;

- DJ112A - Bod - DJ103 - Sânpetru - Varianta de Ocolire Brașov.


Dispecerat CNAIR

Situația drumurilor naționale și a autostrăzilor din România poate fi vizualizata aici Dispecerat CNAIR


3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc