Acasa   /   Partener 9695

Partenerii 9695 au doar de câștigat
Asistență rutieră

Dorești să oferi servicii de asistență rutieră clienților sau angajaților tăi?

Imprevizibile, multe dintre defecțiunile tehnice sau evenimentele rutiere cu care ne confruntăm, de cele mai multe ori ne iau prin surprindere, dar dacă totuși ceva neplăcut se întâmplă Asistența Rutieră de la 9695 te ajută sa minimalizeze costurile, prompt si eficient.

Cu o experiență de 12 ani și un portofoliu de peste 83 000, 9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistență rutieră la nivel national si internațional, atent coordonata de un Call Center gata să îți răspundă solicitărilor 24/7.

Operatorii 9695 sunt in permanenta la dispozitia dvs. pentru a va tine la curent cu statusul interventiei, indiferent de situatie - fie ca discutam de o avarie, accident, start (baterie), pana cauciuc sau un plin combustibil efectuat gresit.
In situația unui eveniment rutier cu 9695 esti in siguranta in toate deplasarile tale!

Completeaza formularul alaturatCum te putem ajuta noi

Ce valabilitate are pachetul de asistenta rutiera?

12 luni de la data achiziționării pachetului de Asistență Rutieră îți vom asigura mobilitatea permanantă

Ce servicii sunt incluse?

Indiferent de situatie - fie ca discutam de o avarie, accident, start (baterie), pana cauciuc sau un plin combustibil efectuat gresit, beneficiati de tractare la cea mai apropiată unitate service agreată.

Cum te putem ajuta noi ?

In cazut unui eveniment trebuie sa apelati 021 9695 sau 004021 212 9695, iar operatorii noștri va vor oferi asistența și informațiile necesare, în funcție de natura evenimentului rutier.
Colaboratorii nostri vor interveni prompt la locul incidentului, in vederea remorcararii vehiculului tau pana la cea mai apropiată unitate service agreată

Care este timpul de raspuns ?                           

Dupa semnalarea evenimentului in call center la numerele 021 9695 sau 004021 212 9695, in cel mai scurt timp posibil, o echipă 9695 va veni către tine pentru a soluționa problema apărută și semnalată.
Platforma vine din cel mai apropiat oras fata de pozitia dvs, contactam cel mai apropiat tractator . Insa timpul poate sa difere in functie de : accesul la locatia dumneavoastra, conditiile de trafic sau conditiile meteorologice.
Misiunea noastra.

Misiunea 9695 este de a deveni cel mai mare si de incredere furnizor de servicii de asistenta rutiera si servicii suplimentare, in România si Europa, pentru clientii 9695. Având o temelie solidă formată din transparența totală, profesionalismul partenerilor și rapiditatea în utilizarea serviciilor, iti oferim siguranta si incredere de cate ori pleci la drum si iti suntem alaturi 24/7.Unde ne gasesti?


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege abonamentul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.
visa EuPlatesc