Roviniete

Rovinieta este o taxa impusa de legea statului roman, ce permite unui autovehicul sa aiba dreptul de libera circulatie pe reteaua de drumuri nationale in urma achitarii ei de catre posesorul autovehiculului. Achitarea contravalorii rovinietei este obligatorie atat pentru vehiculele cu numar de inmatriculare romanesc, cat si pentru vehiculele cu numere de inmatriculare straine care circula pe drumurile din afara oraselor.

De indata ce a fost introdusa rovinieta electronica, lucrurile s-au simplificat atat pentru conducatorii auto, cat si pentru autoritati. Avand achitata rovinieta electronica, nu va mai fi necesara oprirea in trafic de catre autoritati a autovehiculului cu care circuli. Verificarea se poate face cu ajutorul camerelor de luat vederi dotate cu software-ul inteligent de citire a numarului de inmatriculare si corelare a informatiilor cu baza de date a CNADNR, unde sunt inregistrate datele tuturor autovehiculelor.

Pentru a veni in ajutorul tau, 9695 iti va acorda in cel mai scurt timp posibilitatea sa achizitionezi online roviniete.