Acasa   /   Servicii asistenta rutiera

Servicii incluse

Abonamentele 9695 sunt garantia ta ca nu iti vei petrece o zi intreaga pe marginea soselei asteptand sa opreasca cineva sa te ajute in eventualitatea producerii unui eveniment neplacut, cum ar fi:


DEFECTIUNI TEHNICE


EVENIMENT RUTIER

LIPSA COMBUSTIBIL /
ALIMENTARE GRESITA

DEBLOCARE
SISTEM DE INCHIDERE


PANA DE CAUCIUC

Asistenta rutiera fara limita de interventii!

9695, prin calitatea serviciilor de asistenta rutiera, a reusit să devină cel mai cunoscut număr privat pentru apeluri de urgenţă al soferilor din România.

Abonamentul se activeaza automat dupa confirmarea platii, dar intra in valabilitate cu data mentionata de dumneavoastra in formularul de Comanda, la rubrica "data inceput de valabilitate", dar nu mai devreme de 48 de ore.


Beneficii de baza

Serviciul "START"

Incercarea de repunere in stare de functionare a autoturismului daca prezinta probleme tehnice pe drumurile publice. Acest serviciu este oferit in limitele tehnice pe care le permite dotarea masinii de interventie precum si limitele impuse de natura defectiunii si acopera costurile deplasarii echipei de interventie la locul imobilizarii autoturismului. Serviciul se considera „tractare” daca defectiunea aparuta la autoturism nu se poate remedia pe loc.

Serviciul "TRACTARE - in caz de defectiune tehnica"

- in România până la cel mai apropiat service auto sau in localitatea de resedinta/domiciliu a Titularului, in limita de km conform Tipului de Abonament Anual 9695 achizitionat, pe distanta dus-intors, per dosar de asistenta rutiera deschis;

- in Europa, FARA LIMITA de kilometrii până la cel mai apropiat service auto Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul:

- este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice, pana de pneu, pana de carburant, alimentare gresita cu combustibil, blocare sistem de inchidere sau accident ;

Serviciul "TRACTARE LA DOMICILIU"

La solicitarea abonatului autoturismul poate fi transportat la o unitate service din localitatea de domiciliu in limita distantei mentionata in contract.

Serviciul "PARCARE"

In cazul în care timpul de reparație al autoturismului imobilizat depășește 8 ore sau autoturismul trebuie să fie parcat in siguranta în așteptarea repatrierii in România, 9695 va organiza serviciul mentionat si va acoperi taxele de parcare pentru o perioadă de maxim 3 zile, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit.

Serviciul "PANA DE CAUCIUC"

9695 va organiza si asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat in situatia in care autoturismul este dotat cu roata de rezerva. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695.

Serviciul "PANA DE CARBURANT"

In cazul în care autoturismul este imobilizat din cauza lipsei de combustibil, benzina sau motorina, 9695 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de combustibil in vederea realimentarii. 9695 nu acopera costurile combustibilului. “ALIMENTARE GRESITA CU COMBUSTIBIL” - In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, benzina sau motorina, 9695 va organiza si asigura tractarea autoturismului la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695.

Serviciul "DEBLOCARE SISTEM DE INCHIDERE"

In situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, 9695 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire, in masura in care este posibila operatiunea mentionata. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695.

Servicii suplimentare la alegere

daca reparatia dureaza mai mult de 8 ore si se face la o distanta de peste 50 Km de domiciliul detinatorului de abonament

Serviciul "TAXI"

In situatia imobilizarii autoturismului, 9695 va organiza si/sau deconta Titularului si celorlalti pasageri ce beneficiaza de transport în regim de taxi, o singura cursa pe eveniment, inapoi in localitatea de resedinta a Titularului, la hotel pentru cazare, la sediul furnizorului de rent-a-car, la service-ul auto pentru reparatia autoturismului, sau la alegerea unui mijloc de transport pentru continuarea calatoriei, in limita maxima de 50 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit.

Serviciul "TRANSPORT"

9695 va organiza si/sau deconta transportul şoferului şi al pasagerilor autoturismului până in localitatea de domiciliu/resedinta indicata de Titular in Cererea-chestionar (Comanda). Transportul se va face in limita maxima de 500 EUR sau echivalent in RON, cu TVA, per eveniment rutier acoperit astfel:

1. prin intermediul transportului in comun rutier si/sau feroviar;

2. cu o masina pusa la dispozitie de o companie specializata in transportul de persoane

3. cu avionul (la clasa economic) pentru distanţe mai mari de 1.000 km.

Serviciul "CAZARE"

9695 va organiza si/sau deconta cheltuielile efectuate pentru cazarea şoferului şi a pasagerilor autoturismului la standardul de confort 3 stele, dar nu mai mult de 3 nopţi per eveniment rutier acoperit, in limita maxima de 70 EUR echivalent in RON in România, respectiv 100 EUR echivalent in RON in Europa, cu TVA, tarif per noapte. Costurile cu micul dejun, daca nu sunt incluse in pretul cazarii, sau alte cheltuieli hoteliere, nu sunt acoperite. In cazul in care, din motive bine intemeiate, in zona locului in care a survenit evenimentul rutier acoperit, nu poate fi organizata cazarea la standardul de confort hotel 3 stele, 9695 va organiza cazarea la standardul imediat inferior, in aceeasi limita maxima per eveniment rutier acoperit.

Serviciul "ÎNLOCUIREA AUTOTURISMULUI"

9695 va organiza si/sau deconta inchirierea unui autoturism in regim de rent-a-car din aceeaşi categorie, clasa si tip, pentru inlocuirea autoturismului imobilizat, in functie de disponibilitatea pe plan local, si va acoperi costul de inchiriere in limita maxima de 100 EUR sau echivalent in RON pe zi, cu TVA, in România si Europa, per eveniment rutier acoperit, pentru o perioada de maxim 3 zile de inchiriere. In situatia in care in regim de rent-a-car, pe plan local, nu este disponibil un autoturism care sa intruneasca toate conditiile enumerate mai sus, se va opta pentru un autoturism dintr-o clasa imediat inferioara celei detinute de Titular. Titularul se va prezenta la sediul societatii de rent-a-car, va incheia toate formalitatile de inchiriere a autoturismului rezervat, si va intra personal in posesia acestuia. 9695 va acoperi doar costul de inchiriere mentionat anterior, iar Titularul va acoperi restul costurilor aferente inchirierii autoturismului, incepand de la garantia pentru inchiriere in caz de eventuale daune, combustibil, taxa de drum, alte asigurari, precum si alte taxe conform contractului de inchiriere.

Serviciul "ALERTE / INFORMARE"

9695 va informa abonatul despre data expirarii pentru: ITP, RCA, CASCO si Rovigneta.

Serviciul "REPATRIEREA AUTOTURISMULUI"

9695 organizeaza si/sau deconteaza repatrierea autoturismului in România, in localitatea de resedinta/domiciliu a Titularului sau un service auto din localitatea de resedinta/domiciliu al Titularului, in limita maxima de 1500 EUR echivalent in RON, TVA inclus, per eveniment rutier acoperit, pe distanta dus-intors, in situatia in care evenimentul rutier acoperit s-a produs in afara Romaniei, iar service-ul auto la care autoturismul a fost tractat pentru reparatie, in urma imobilizarii datorate unei defectiuni tehnice sau unui accident rutier, confirma in scris, in baza unui deviz tehnic detaliat, ca acesta este imposibil de reparat intr-un termen de 10 zile lucratoare incepand cu data emiterii devizului, fiind excluse zilele referitoare la termenul de livrare a pieselor de schimb si durata de preluare a autoturismului in vederea diagnozei si efectuarii reparatiei.

Serviciul "REPATRIEREA AUTOTURISMULUI"

9695 nu va repatria autoturismul in urma unui accident sau defectiuni tehnice, daca valoare de recuperat a autoturimului este mai mica decat costul total al repatrierii, conform devizului tehnic emis de catre service-ul auto la care acesta a fost tractat de catre 9695 in vederea reparatiei, coroborat cu valoare pe piata a autoturismului tinand cont de vechimea masinii, numarul de kilometri inregistrati si costul total al reparatiei.

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege abonamentul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.

Unde ne gasesti?


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

Cum activez un abonament

Esti la 3 pasi de abonamentul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Ai plata cu cardul prin EuPlătesc, in siguranta, simplu si rapid

Detalii
Compara abonamente

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 abonamente

Detalii

visa EuPlatesc