Acasa   /   Termeni si conditii 9695

Regulamentul privind utilizarea paginii de internet www.9695.ro

Prezentul regulament, denumit în continuare „Regulament”, stabileste regulile de prestare a serviciilor pe cale electronică de către societatea AUTONOM ASSISTANCE SRL, precum şi regulile privind achizitia de servicii prin intermediul paginii de internet www.9695.ro
Folosirea serviciilor incluse în Regulament este echivalentă cu acceptarea condiţiilor prezentului Regulament.

Regulamentul este compus din următoarele părţi:

 1. Subiectul care prestează serviciile prin Internet
 2. Definiţii
 3. Reguli de prestare a serviciilor pe cale electronică
  • Tipurile de servicii prestate
  • Folosirea paginii şi protejarea informaţiilor transmise
 4. Reguli privind achizitia de servicii de asistenta rutiera
 5. Protejarea datelor personale
 6. Limba
 7. Dreptul de autor şi materiale incluse pe pagini
 8. Modificări ale Regulamentului
 9. 1. Subiectul care prestează serviciile prin Internet

  Serviciile sunt prestate de societatea AUTONOM ASSISTANCE SRL denumită în continuare „9695” sau “Prestatorul de servicii” prin intermediul partenerului Mondial Asistance.
  Datele de identificare AUTONOM ASSISTANCE SRL cu sediul in Bucuresti, Calea Floreasca 133-137, Sector 1, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J27/411/2020, CIF: RO 39117627.

  2. Definiţii

  Prin definiţiile folosite în Regulament trebuie înţeles: pagina de internet – sistemul paginilor www accesibile pe pagina de internet la adresa https://www.9695.ro , reprezentând culegerea de documente statice şi dinamice,conţinând elementele grafice, script-urile şi alte elemente unite prin relaţii reciproce, destinate încheierii contractelor de prestari servicii.
  prestarea serviciilor pe cale electronică - efectuarea serviciilor, care au loc prin trimiterea şi preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuală a Utilizatorului, fără prezenţa în acelaşi timp a părţilor. utilizatorul – persoana fizică care deţine capacitatea deplină pentru efectuarea activităţilor juridice sau întreprinzătorul care foloseşte pagina de internet; platitor – persoana fizică, juridică sau unitatea de organizare care nu deţine personalitate juridical care se angajeaza să achite pretul produsului achizitionat electronic de pe site-ul www.9695.ro;
  contractul de prestari servicii – contractul în baza căruia prestatorul de servicii se obligă să îndeplinească serviciile stabilite în cazul apariţiei evenimentului prevăzut în contract, iar beneficiarul se obligă să plătească contravaloarea cardului;
  condiţiile generale de prestari servicii („CGPS”) – hotărârile emise de prestatorul de servicii, acestea reprezentând partea integrală a contractului de prestari servicii şi normalizând încheierea şi realizarea individuală a contractelor de prestari servicii, drepturile şi obligaţiile părţilor contractului de prestari servicii şi de asemenea modalitatea de achitare a serviciilor de către prestatorul de servicii;
  cookies – folderele text păstrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet pentru recunoaşterea utilizatorilor şi pentru a adapta la aceştia conţinutul afişat;
  consumatorul – persoana fizică care efectuează activitatea juridică nelegată direct de activitatea economică sau profesională a acesteia (de ex. persoana care depune declaraţia de voinţă prin intermediul paginii sau cea care încheie contractul de prestari servicii); sistemul teleinformatic – dispozitivele informatice şi de programare care colaborează între ele, asigurând procesarea şi păstrarea precum şi preluarea şi trimiterea datelor prin reţeaua de telecomunicaţii cu ajutorul corespunzător pentru tipul respectiv al reţelei dispozitivului final.

  3. Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronică

  3.1 Tipurile de servicii prestate
  În cadrul paginii de internet, 9695 prestează servicii constând în prezentarea de oferte de carduri ce au ca principal beneficiu oferirea de servicii de asistenta rutiera precum si încheierea contractelor de prestari servicii asistenta rutiera.

  3.2 Folosirea paginii şi protejarea informaţiilor transmise
  Pagina de internet: www.9695.ro poate fi folosită doar de persoanele majore, care au împlinit 18 ani deţinând capacitatea deplină de a desfăşura acţiuni juridice. depune toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor trimise.

  4. Reguli privind achizitia de servicii de asistenta rutiera

  4.1 Activităţi legate de încheierea contractului
  4.1.1 Utilizatorul introduce date despre auto, client si card si confirma datele introduse.

  4.1.2 Utilizatorul alege varianta de plata a tarifului cardului, valideaza conditiile si finalizeaza comanda.

  4.1.3 În cadrul cererii de ofertă Utilizatorul este obligat să depună declaraţiile referitoare la:
  1) cunoaşterea Regulamentului,
  2) corectitudinea datelor oferite de Utilizator,
  3) acordul pentru procesarea datelor personale ale Utilizatorului.
  Utilizatorul îşi poate exprima acordul pentru pentru procesarea datelor sale cu caracter personal pentru a fi folosite în marketing şi telemarketing. Această declaraţie nu este obligatorie pentru încheierea contractului de prestari servicii.

  4.1.4 Sistemul informatic 9695 urmare a inregistrarii comenzii si confirmarii platii activeaza acoperirerea serviciilor oferite incepand cu data de valabilitate mentionata in cererea de comanda

  4.1.5 Încheierea contractului de prestare servicii are loc în data intrării în contul bancar indicat a tarifului mentionat la achizitie, ori in momentul confirmarii platii online de catre operatorul de platii

  4.2 Costuri legate de încheierea contractului Utilizatorul nu va suporta costuri suplimentare legate de încheierea contractului de prestare servicii, în afară de tariful mentionat la achizitie. Folosirea paginii de internet şi expedierea cardurilor anuale nu sunt in sarcina utilizatorului.

  4.3 Modalitatea de plată Utilizatorul poate alege următoarele forme de plată pentru oricare varianta de card : - plata cu numerar, - transfer bancar sau - card . In plus pentru cardurile anuale se poate opta pentru plata ramburs (prin curier) După încheierea contractului de prestari servicii, 9695 trimite, pentru cardurile anuale, prin curier contractul, conditiile, si cardul la adresa indicată in formularul de comanda. În cazul cardurilor de vacanta comandate on line informatiile vor fi tarnsmise doar in format electronic.

  5. Protecţia datelor personale Administratorul datelor personale ale persoanelor detinatoare de carduri de vacant sau anuale este AUTONOM ASSISTANCE SRL. Datele personale sunt procesate păstrând mijloacele de siguranţă solicitate de legea romana şi respectând prevederile legii în vigoare din acest domeniu. AUTONOM ASSISTANCE SRL asigură Utilizatorilor posibilitatea schimbării, modificării datelor personale ale acestora furnizate prin intermediul website-ului www.9695.ro precum şi ridicarea obiecţiilor cu privirea la prelucrarea datelor personale (excluzând datele necesare încheierii şi realizării contractului) prin intermediul paginii de internet cu ajutorul formularului aflat pe paginile www.9695.ro sau sub formă scrisă prin trimiterea informaţiilor la adresa sediului AUTONOM ASSISTANCE SRL.

  6. Limba Limba întrebuinţată în relaţiile dintre Utilizator, 9695 precum şi furnizorii sau partenerii acestuia este limba romana.

  7. Dreptul de autor şi materiale incluse pe pagini

  7.1 Dreptul de autor pentru pagina de internet, informaţiile şi materialele incluse în aceasta precum şi sistemele acesteia sunt proprietatea AUTONOM ASSISTANCE SRL. Folosirea paginii www.9695.ro, a informaţiilor şi/sau o parte a acestora de către terţe persoane necesită acordul în prealabil al AUTONOM ASSISTANCE SRL.

  7.2 Informaţiile şi părţi ale informaţiilor incluse pe aceste pagini sunt supuse modificărilor. AUTONOM ASSISTANCE SRL Srl îşi rezervă dreptul de a edita informaţiile sau părţi ale informaţiilor incluse pe aceste pagini fără înştiinţarea în prealabil a utilizatorilor.

  8 Modificările Regulamentului AUTONOM ASSISTANCE SRL are dreptul la modificarea unilaterală a prevederilor Regulamentului. Modificările intră în vigoare din momentul punerii la dispoziţie a textului Regulamentului pe pagina de internet împreună cu marcarea numerică a următoarei versiuni a regulamentului. Folosirea de către Utilizatori a paginii de internet după introducerea acestor schimbări este echivalentă cu exprimarea acceptului de către aceştia precum şi înţelegerea acestora. Condiţia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.9695.ro este acceptarea hotărârilor prezentului Regulament.


3500+ parteneri in UE

9695 a construit rețea largă de furnizori de servicii rutiere care se află aproape de tine, oriunde ai fi.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să îți răspundă solicitărilor.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vastă acoperire geografică.

Unde ne gasesti

Oriunde in trafic unde un membru 9695 are nevoie de asistenta rutiera, fie ca e in tara sau in alta tara din Europa. In restul timpului, ne vedem de treaba la sediul central din Bucuresti si preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera, sau consultanta in domeniu. Mai suntem si pe internet, astfel ca ne poti gasi oricand, oricum, de oriunde: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de cardul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Prin EuPlătesc ai Plata cu cardul, In siguranta, Simplu si Rapid

Detalii
Compara carduri

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 carduri

Detalii

visa EuPlatesc