logo
Reduceri exclusive - calaorii
ROYAL AIRWAYS TOUR – reducere de 5%

Royal Airways Tour  ofera membrilor Clubului 9695 o reducere de 5% fata de tarifele  standard aplicabile clientilor obisnuiti.

Royal Airways Tour este o agentie specializata in turism, pentru orice destinatie dorita, ea oferind  fara probleme oferte competitive in baza unor parteneriate strategice incheiate cu cei mai mari jucatori din piata interna de turism.

Royal Airways Tour functioneaza  pe sistemul de Consultanta si aloca un Consultant de Turism dedicat relatiei cu fiecare partener. Astfel, ofertele pentru clienti vor fi personalizate prin ascultarea si identificarea nevoilor curente de calatorie ale acestora.

Consultantul Royal Airways Tour se deplaseaza la turist, ofera garantie pe pachetul turistic achizitionat – fiind singura Agentie de Turism din Romania care daca in termen de 72 de ore de la data incasarii banilor nu ofera clientilor voucherele de calatorie, returneaza toti banii inapoi (prevederea se regaseste in Actul Aditional aferent Contractului Cadru de Prestari Servicii care se semneaza intre Turist si Agentie).

Pentru membrii Club 9695 Royal Airways Tour pune la dispozitie o reducere de 5% fata de tarifele standard aplicabile clientilor obisnuiti.

Mai multe detalii despre Royal Airways Tour aflati accesand https://www.royal-airways.ro/