logo
Reduceri exclusive - Auto
Partener - E-PNEU

Alege-ti anvelopa dorita si comunica-le seria cardului tau anual 9695 de asistenta rutiera pentru a primi reducerea de 5%! verificati prin telefon valabilitatea ofertei

  • · reducerile pentru membrii 9695 se vor aplica tarifelor standard practicate de Partenerul 9695 si nu se cumuleaza cu alte campanii
  • · reducerile si beneficiile se acorda doar in urma comunicarii seriei cardului de membru 9695

Spre deosebire de restul magazinelor, E-pneu functioneaza bazandu-se pe modul cel mai etic de comert si distributie de pneuri de calitate, asta inseamna ca au informatiile actualizate, raport calitate-pret excelent si fara costuri ascunse.Informatia expusa pe site www.e-pneu.ro este mereu completa si relevanta + stocuri serioase cu 100% anvelope originale, de vara, de iarna, all season, accesorii, piese, jante sau lanturi de zapada, precum si anvelope moto + echipa de specialisti care iti stau la dispozitie daca ai vreo intrebare sau neclaritate.


Cu o experienta de mai bine de 10 ani, E-Pneu este partenerul dumneavoastra de incredere in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor si masinii dumneavoastra!


Cu o politica de retur prietenoasa, garantie avantajoasa de pana la 5 ani si un stoc format doar din anvelope noi de fabricatie recenta, E-Pneu va pune la dispozitie si o gama larga de modele de anvelope pentru turisme, anvelope moto sau anvelope comerciale, la preturi competitive.


Apelati cu incredere la specialistii E-pneu pentru consultanta gratuita sau montarea anvelopelor in cazul in care sunteti din mun. Sibiu.


Iti suna bine? E-pneu cel mai mare magazin online de anvelope originale din Sibiu si in curand...chiar din Romania.