Acasa   /   Vreau sa fiu membru

Vreau sa fiu membru

Cardurile 9695 sunt garantia ta ca nu iti vei petrece o zi intreaga pe marginea soselei asteptand sa opreasca cineva sa te ajute in eventualitatea producerii unui eveniment neplacut. Ce card ti se potriveste?

Daca tu ne vrei, si noi te vrem!

Iata, pe scurt, ce inseamna sa fii membru 9695:

Cine poate fi membru 9695?

Membru al clubului auto 9695 poate fi orice conducator auto care circula cu un autoturism inmatriculat in Romania cu o vechime de pana la 10 ani si masa maxima de 3,5 tone. Pentru a te inscrie cu titlu de membru in clubul nostru, trebuie sa detii un card anual valid, indiferent de tipul cardului pe care optezi sa il achizitionezi.

Statutul de membru

Nu iti promitem imposibilul, dar facem tot posibilul sa te multumim. In calitate de membru 9695, dispui de cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera, non stop, indiferent de numarul de solicitari, pe cea mai mare arie de acoperire geografica pe care o poate oferi un club auto. Mai mult decat atat, statutul de membru iti confera dreptul de a primi beneficii si reduceri exclusive oferite de partenerii clubului 9695.

Ce trebuie sa faci

Activeaza-ti unul din cele trei carduri anuale si bucura-te din plin de beneficiile acestuia. De asemenea, tine cont de ceilalti participanti la trafic, condu prudent si respecta mediul in care circuli. Nimic mai mult!

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.

Unde ne gasesti?


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

Cum Comand

Esti la 3 pasi de cardul tau de asistenta rutiera 9695!

Detalii
Cum Platesc

Prin EuPlătesc ai Plata cu cardul, In siguranta, Simplu si Rapid

Detalii
Compara carduri

Alege asistența rutieră oferită de 9695 prin cele 6 carduri

Detalii
auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc