logo
Reduceri exclusive - Auto
Partener - NURVIL

NURVIL – OFERA 10% DISCOUNT LA LUCRARILE EFECTUATE + tractare pana la cel mai apropiat service din reteua Nurvil in limita a 500 km dus-intors!


NURVIL ofera pentru membrii clubului 9695 discount de 10% la valoarea totala a lucrarilor efectuate in oricare din Service-urile Nurvil Rm.Valcea si Tg.Jiu!


  • · reducerile pentru membrii 9695 se vor aplica tarifelor standard practicate de Partenerul 9695 si nu se cumuleaza cu alte campanii
  • · reducerile si beneficiile se acorda doar in urma prezentarii cardului de membru 9695

Nurvil, unicul distribuitor Volkswagen şi Audi pe judeţele Vâlcea şi Gorj, îţi oferă mai mult decât o maşină - îţi oferă: sprijin pentru a alege varianta şi condiţiile optime de cumpărare, service, asistenţă tehnică şi tractare auto non-stop asigurate de o echipă de profesionişti Volkswagen şi Audi, magazin cu piese şi accesorii originale Volkswagen & Audi, staţie I.T.P., tuning specializat auto, Weltauto (‘Vehicule de ocazie’, cu sistem buy-back), anvelope diverse mărci de prestigiu.


Principiile după care este condusă întreaga noastră activitate se referă la o atitudine deschisă şi orientată în exclusivitate şi permanent către clienţii noştri. Acestea au la bază trei componente esenţiale: calitatea, standarde înalte şi performanţă.