Acasa   /   Partener 9695

Partenerii 9695 au doar de câștigat

Asocierea afacerii tale cu 9695 înseamnă un venit în plus pe care te poți baza.
Devino distribuitor 9695

Doresti sa comercializezi Cardurile 9695 de asistenta rutiera? Ai posibilitatea sa iti suplimentezi veniturile primind un procent din valoarea fiecarui card vandut. Completeaza formularul alaturat si devino unul dintre distribuitorii 9695.

Cu o experienta de 12 ani si un portofoliu de peste 70 000 de clienti, 9695 a creat cele mai complexe pachete de servicii de asistenta rutiera la nivel national si international.


Devino partener 9695

Devino parte din cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera. Colaboram cu peste 3500 de parteneri verificati si acreditati si oferim clientilor 9695 servicii prompte, de inalta calitate.
Ai posibilitatea sa devii unul din partenerii 9695, oriunde in Romania.
Iti stabilesti preturile practicate si iti suplimentezi clientii si veniturile.


Devino partener Twelp

Twelp este aplicatia care pune la dispoziția oricarui posesor de autoturism din Romania o rețea selectată și verificată de tractatori cu servicii integrate de asistență rutieră. Astfel, indiferent de problema pe care o întâmpina, primesc o soluție in timp real.


Aplicatia Twelp Assist iti ofera posibilitatea de a interactiona cu clientii ce intampina situații de urgență rutieră, având o baza solidă formată din transparența totală, profesionalism și rapiditate în utilizarea serviciilor. Este usor de utilizat, prestatorii serviciilor de asistenta pot interactiona instant cu clientii si oferteaza in timp real. Prețurile practicate aparțin 100% tractatorului și nu sunt stabilite de Twelp, plata fiind facuta instant de catre client, cu cardul.


Vrei și tu să faci parte din rețeaua partenerilor Twelp? Completează formularul de aici .Unde ne gasesti?


Oriunde in trafic unde un client 9695 are nevoie de asistenta rutiera, in România sau in Europa. In restul timpului, preluam non stop apeluri la numarul de telefon 021 9695 pentru a oferi asistenta rutiera sau consultanta in domeniu. Ne poti gasi oricand accesand adresa: www.9695.ro

3500+ parteneri in UE

9695 a construit cea mai mare rețea de furnizori de servicii de asistenta rutiera.

Suport callcenter 24/7

Suport callcenter 24/7 gata să răspundă solicitărilor la 021 9695.

Alege cardul 9695

Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu acoperire in Romania si Europa.auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc