Cod de Reducere BLKFRD9695

Beneficiezi de o reducere de 20% la achiziționarea cardurilor 9695:
PREMIUM, BRONZE, SILVER si GOLD


Campanie valabilă până la data de 10.11.2023

Iată ce trebuie să faci ca să beneficiezi de discount:

 • PAS 1: Alegi tipul de card dorit, Premium, Bronze, Silver sau Gold.
 • PAS 2: Completezi formularul de comandă, doar câmpurile marcate cu steluță*
 • PAS 3: Introduci manual codul BLKFRD9695 în câmpul cod promoție.
 • PAS 4: Achiți online cu cardul, chiar si in rate*
 • PAS 5: Primești pe email activarea împreună cu: factura, contract si condițiile contractuale

 • 3500+ parteneri in UE

  9695 a construit rețea largă de furnizori de servicii rutiere care se află aproape de tine, oriunde ai fi.

  Suport callcenter 24/7

  Suport callcenter 24/7 gata să îți răspundă solicitărilor.

  Alege cardul 9695

  Asistență rutieră FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vastă acoperire geografică.

  Asistenta Rutiera Europa si Romania

  Fie că te afli pe teritoriul României, oriunde în Europa sau chiar și în Turcia, vei putea să beneficiezi de urmatoarele servicii de asistenta rutiera: tractare, depanare, repatriere sau chiar și cazare pentru tine și pasagerii mașinii tale dacă reparația vehiculului durează mai mult timp.


  Serviciile de tractare sunt foarte costisitoare, mai ales pe distanțe lungi. Să nu mai vorbim și de timpul pierdut. Mult mai avantajos ar fi să poți beneficia de asistenta rutiera si sa pleci la drum liniștit, iar în cazul unor evenimente precum defecțiunile tehnice, incidentele rutiere, lipsei de combustibil, etc. să primești ajutor de îndată. Astfel vei minimiza costurile și nu vei mai pierde timp prețios.


  Serviciul "START

  9695 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare.

  Afla mai multe
  Tractare - in caz de defectiune tehnica

  9695 va organiza si asigura serviciul de tractare:

  - in Romania până la cel mai apropiat service auto sau in orasul de resedinta/domiciliu a Titularului, in limita de km conform Tipului de Card de Vacanta 9695 achizitionat, pe distanta dus-intors, per dosar de asistenta rutiera deschis;

  - in Europa până la cel mai apropiat service auto.

  Afla mai multe
  Pana de Carburant

  In cazul în care autoturismul este imobilizat din cauza lipsei de combustibil, benzina sau motorina, 9695 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de combustibil in vederea realimentarii. 9695 nu acopera costurile combustibilului. - In cazul in care autoturismul este alimentat gresit cu combustibil, 9695 va organiza si asigura tractarea autoturismului la cel mai apropiat service auto autorizat in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte. Costurile interventiei din service-ul auto nu sunt suportate de catre 9695.

  Afla mai multe
  Recuperare - in caz de accident

  In caz de accident rutier, pe carosabil sau in afara carosabilului, dupa finalizarea procedurilor aplicabile in caz de accident de catre organele de politie/asistenta medicala aplicabile in tara in care a avut loc accidentul, serviciul de recuperare organizat si asigurat de catre 9695 se refera la urmatoarele operatiuni:

  - recuperarea autoturismul din afara carosabilului pe carosabil;

  - repozitionarea autoturismul pe carosabil in pozitia in care poate fi tractat;

  - degajarea locului accidentului de eventualele parti ale autoturismului desprinse in urma accidentului (acolo unde legislatia permite);

  - alte operatiuni necesare specifice astfel incat autoturismul sa poate fi urcat pe platforma de tractare.

  Afla mai multe
  Pana de cauciuc

  9695 va organiza si asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat in situatia in care autoturismul este dotat cu roata de rezerva. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in tractare. Costurile interventiei din service-ul auto nu sunt suportate de catre 9695.

  Afla mai multe
  Deblocare chei/cartela/sistem de inchidere

  In situația în care cheia sau cartela de pornire ramâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, 9695 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire, in masura in care este posibila operatiunea mentionata. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in Tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre 9695.

  Afla mai multe

  Cele mai citite postari

  Asistenta rutiera si asocierea ei cu serviciile de tractare

  Mar 03, 2020

  Asistenta rutiera si asocierea ei cu serviciile de tractare

  Conducatorii auto trebuie sa stie, ca in eventualitatea producerii unui eveniment neplacut, atunci cand sunt la drum, nu mai trebuie sa apeleze la cunoștințe...

  Citeste tot...
  asistenta rutiera europa

  Feb 03, 2021

  Asistenta rutiera in 3 rate fara dobanda

  Uneori e bine sa-ti esalonezi cheltuielile, iar STAR Card se asigura ca poti face asta in rate fara dobanda. De aceea STAR Card iti aduce 3 rate fara dobanda la abonamentele de asistenta rutiera.

  Citeste tot...
  Cat de important este timpul de raspuns in cazul unei defectiuni tehnice

  Dec 16, 2019

  Cat de important este timpul de raspuns in cazul unei defectiuni tehnice

  Fie că vrei să pleci în vacanță cu familia, călătorești des cu mașina sau compania ta deține o flotă de mașini, te-ai întrebat cu siguranță ce ai face dacă...

  Citeste tot...
  auto club contact administrare flote auto visa twelp - platforma de tractare EuPlatesc